Een tijd geleden konden jullie mijn enorme stationery haul zien. Veel mensen vroegen aan mij wat ik met al deze spullen ging doen. Waar ik de sticky notes en washi tape vooral voor gebruik, is voor mijn planner. Daar vertel ik jullie vandaag wat meer over.


Mijn planner komt van het merk Paperchase (te koop bij de Bijenkorf). Mijn inhoud is echter van Filofax. Het fijne aan planners is dat je de inhoud kan vervangen, bijvoorbeeld als het jaar om is, of als je er extra blaadjes aan toe wil voegen. Dat is het grootste verschil met normale agenda’s.


Ik vind het ontzettend fijn dat je de planner eigenlijk helemaal zelf in kan richten. Ik heb één week op twee pagina’s wat ik heel overzichtelijk vind. Om de witte pagina’s iets meer aan te kleden gebruik ik washi tape, soms stickers en veel sticky notes en to-do-lists. Niet alleen vrolijk, maar ook nog eens handig. Hierboven zie je bijvoorbeeld hoe deze week eruitziet.


Ik vind planners veel uitgebreider dan agenda’s en ik vind het ideaal dat je het zelf kan indelen. Ik zit niet dagelijks te ‘knutselen’ aan mijn agenda, maar af en toe vind ik het wel leuk om door mijn planner heen te bladeren en er weer lekker op los te plannen. Dit geeft mij veel rust en structuur!


Achterin de planner heb ik wat handige blanco ‘notes’ pagina’s.


Ook zitten er wat gekleurde pagina’s in…


…en heb ik zelf nog deze to do list-pagina’s van Paperchase erbij gekocht. Deze passen er dus perfect in!


Tot slot heb ik ook nog twee hoesjes met zipsluiting erbij gekocht. Deze zijn ontzettend handig om kleine dingetjes die je nodig hebt bij je planner in te bewaren. Of als je je planner altijd bij hebt kun je hier bijvoorbeeld ook bonnetjes in bewaren die je niet kwijt mag raken (of tegoedbonnen).


Ik ben ontzettend blij met mijn planner. Hij is mooi, overzichtelijk en gewoon ontzettend handig. Ik kan dit ook zeker aanraden als je een gestructureerd leven wil. Ook vind ik een planner veel fijner dan een agenda.

Houd jij ook een planner bij?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie