Door lieve Tedje werd ik getagged voor de I ♥ Summer Tag. Ik word zo vrolijk van de zomer, dat ik deze tag niet aan mij voorbij kon laten gaan. Deze tag is bedacht door de Arne en Frauke van The Life Factory.
ilovesummer
1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Ik houd altijd van niet-fruitige bolletjes ijs. Denk aan: vanille, karamel, kinder bueno, dat soort smaken. Maar een perenijsje kan er ook prima in!

2. Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Een leuk zomers jurkje! Ik moet toegeven dat ik niet zo vaak jurkjes draag en al helemaal niet in Nederland. Maar op vakantie neem ik altijd mijn jurkjes mee en draag ik ze ook graag. Daarnaast zijn bikini’s natuurlijk onmisbaar in de zomer.

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
Ice tea peach! Altijd als ze dit in het buitenland hebben op het terras, dan bestel ik het meteen.

4. Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Lezen, lezen en lezen. En dan lekker in het zonnetje, of dat nou in de tuin is of lekker op vakantie aan het zwembad of op het strand. Voor lezen maak ik echt tijd vrij in de zomer.

5. Hoe ziet jouw typische make-uplook er uit?
Als ik op vakantie ben, draag ik vaak geen make-up. Alleen een klein beetje mascara en ik doe mijn wenkbrauwen. Dat vind ik vaak al genoeg als mijn gezicht zongebruind is.

6. Wat is je favoriete zomerliedje?
Welk liedje dat dit jaar wordt, weet ik nog niet, maar vorig jaar was dat Lovers on the Sun van David Guetta. Altijd als ik dit liedje draai moet ik aan de zomervakantie 2014 denken!

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Iets kouds en lichts, bijvoorbeeld een pastasalade of sushi! Ik hoef echt geen warme, zware maaltijd als het buiten warm is.

8. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Ik ben echt een ramp wat betreft knutselen! Ik denk dat ik dan ook niet zo snel een DIY zal maken haha.

9. Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Als ik de zon in ga, draag ik liever geen parfum omdat ik vlekken op mijn huid wil voorkomen. Wat ik dan vaak draag zijn Fragrance Mists van Victoria Secret. Deze geuren blijven super goed hangen en je krijgt geen vervelende plekken door de zon!

10. Welke plannen heb je voor deze zomer?
Ik ga halverwege juli met vier vriendinnen drie dagen naar Keulen! We zitten in een appartement en ik heb er super veel zin in om de stad te gaan verkennen met zijn vijven. Daarnaast ga ik eind augustus samen met mijn vriend 8 dagen naar Kos, Griekenland. Hier kijk ik ook echt naar uit! We hebben al zoveel dingen besproken die we graag willen doen. De voorpret vind ik altijd net zo leuk!

Ik tag geen mensen omdat deze tag al vaker is gedaan. Maar mocht jij deze tag willen doen, dan mag je hem natuurlijk altijd overnemen! Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie