Ongeveer een week geleden stelde mijn klasgenootje en vriendin Tedje voor om samen een bestelling bij Enchantra te plaatsen en de verzendkosten te delen. Hoe kon ik hier nu nee tegen zeggen? Dus zocht ik wat nagellakjes uit die ik nog graag wilde hebben. Ook had ik nog steeds geen spulletjes van de Essence Vampire’s love LE, dus die heb ik ook nog een paar gescoord. Vandaag laat ik julle zien wat precies.
Untitled1352.png

Bij Enchantra kocht ik drie lakjes van Golden Rose. Ik wilde sowieso een flakie lakje, omdat ik die nog gewoon niet heb. Toen zag ik dat ze ook holografische lakjes hadden dus koos ik daar twee mooie kleurtjes van uit, want ik ben dol op holografische nagellak!
– Golden Rose holographic color nail lacquer, nr 114 – €3,49.
– Golden Rose holographic color nail lacquer, nr 105 – €3,49.
– Golden Rose scale effect nail lacquer, nr 05 – €2,50.


Dan kocht ik bij de Kruidvat nog 4 van de 5 Vampire’s love nagellakjes. Ik vond deze kleuren erg mooi en had er mooie swatches van gezien. Volgens mij zit er ook nog een zwarte met glitter in de collectie, maar ik draag amper zwarte nagellak dus die liet ik staan.
– Essence vampire’s love nagellak, 03 true love – €1,79.
– Essence vampire’s love nagellak, 02 into the dark – €1,79.
– Essence vampire’s love nagellak, 04 the dawn is broken – €1,79.
– Essence vampire’s love nagellak, 01 gold old buffy – €1,79.


Naast deze 4 kleuren nagellak was ik ook nog benieuwd naar het oogschaduw palette dat was uitgekomen in deze collectie. Ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit en pigmentatie er van.
– Essence vampire’s love oogschaduw palette, 01 love at first bite – €3,79.

 

En dat zijn de spulletjes die ik geshopt heb! Wat vinden jullie van de Essence vampire’s love LE?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. de flakies nagellak is zo mooi! ik ben benieuwd naar de swatches van de holo lakjes 🙂 en het palette is trouwens ook gaaf!

Plaats een reactie