Een hele tijd geleden had ik een bestelling geplaatst bij de H&M en deze week kreeg ik hem eindelijk binnen. Ik had twee paar sandalen besteld en nog wat sieraden. Helaas paste ik 1 paar sandalen niet, want dat slipte ik met mijn voet uit, dus die moesten terug, maar de rest is wel super. Ook plaatste ik deze week een bestelling bij www.boozyshop.nl, die, zoals altijd, heerlijk snel binnen kwam.En dit zijn alle spulletjes bij elkaar! Het is niet heel veel, maar wel erg leuk allemaal!


Als eerste mijn spulletjes van H&M. Ik kocht hele leuke zwarte sandaaltjes, met franjes erop, voor maar €19,95, ik kocht 3 leuke armbandjes, die heel fijn te combineren zijn. Ze waren €2,95 per stuk. En dan kocht ik nog veren oorbellen! De knopjes die erbij zitten vind ik echt heel lelijk, maar het ging me vooral om de veren oorbellen. Ze waren €2,45, ze waren voor de helft afgeprijst.


Bij www.boozyshop.nl kocht ik de volgende dingen. Ik kocht een flat top brush van NYX, deze is erg fijn voor vloeibare producten aan te brengen, zoals je kunt zien heb ik hem al gebruikt, ik kon niet wachten! Hij is erg zacht en stevig, hij kostte €10,00. Dan een lakje van Diamond cosmetics, ik vind de nagellakjes erg fijn en had er nog een paar op mijn wishlist staan. Ze waren nu afgeprijst voor €2,96. Dan nog een van mijn favoriete lipstick merken, namelijk NYX een round lipstick in de kleur Fig, een mooie opvallende, roze kleur. Hij kostte €2,49. En dan als laatste een precision concealer brush van Bdellium tools, hij kostte €6,95.

Ik ben erg blij met al mijn nieuwe spulletjes! Zitten jullie er ook weleens op te wachten om een leuk pakketje te openen, ik hou er van!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Super leuke spulletjes!
    Ik ga ook kijken voor de sandaaltjes, en ik ben erg benieuwd naar de nyx lipstick en kwast!

  2. Leuke spulletjes… Ik had laatst een bestelling bij H&M gedaan van 3 jurken, 1’tje paste er (de andere 2 was ik te laat met terug sturen) zonde!

  3. Leuk zeg! ik heb de H&M sandaaltjes ook! voor 15 euro 😉 had een kortingscode gebruikt!

Plaats een reactie