Ongeveer een week geleden ben ik naar het Boekenfestijn in Eindhoven geweest. Natuurlijk ga ik daar ook heen voor Adorable Books. Wat is het ieder jaar toch weer een feest om daar rond te mogen snuffelen. Vandaag laat ik jullie de boeken zien die ik daar mee nam. Ik ben weer goed geslaagd en nam maar liefst 11 boeken mee. Benieuwd welke? Lees dan verder!
3xd7.jpg
y9jp.jpg
Allereerst nam ik twee Engelse boeken mee. Over beide boeken had ik veel goede dingen gehoord. Links zie je Across the Universe van Beth Revis en rechts Need van Carrie Jones.

49cf.jpg
Toen ik Onsterfelijke liefde tegenkwam van Cate Tiernan, kon ik deze niet laten liggen. Ik wil deze al heel lang lezen. Daarnaast zag ik Bezeten van Suzanne Bugler, die me ook wel heel interessant lijkt.

2y40.jpg
Deze twee boeken wil ik ook al langer lezen. Links zie je Saint Tropez van Melissa de la Cruz en rechts zie je Vuurvliegjes van Gayle Forman.

v25k.jpg
Toen kwam ik twee boeken tegen die me wel gewoon leuk lijken voor tussendoor. Links zie je Macho of Minnaar van Liz Rettig. Daarnaast zie je Prinses gezocht van Lindsey Leavitt.

zufe.jpg
Dan nam ik nog Designerjurkje vs Spijkerbroek mee van Lola Douglas. Dit lijkt me gewoon een leuke chicklit! Ook nam ik Wereldmeiden mee van Elizabeth Craft & Sarah Fain mee. Achteraf bleek dit een tweede deel te zijn. Ik heb er zo’n hekel van als dat niet duidelijk wordt gemaakt op de kaft!

mjt1.jpg
Tot slot stopte ik nog Mag ik je nummer even? van Sophie Kinsella in mijn mandje.

kwha.jpg
Zoals je kan zien ben ik heel goed geslaagd. Ik heb weer genoeg om te lezen/recenseren voor de komende tijd! Ga jij weleens naar een Boekenfestijn?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Wow, dat zijn er veel. En ook ZO goedkoop, omg. Ik wil ook graag een keer naar een boekenfestijn! Misschien volgend jaar.

  2. Ik heb zelf nog geen enkel van deze boeken gelezen, maar sommigen lijken me erg leuk!

    Keep on bloggin’,
    Summer

Plaats een reactie