Gister was ik heel even in de stad omdat ik naar de bios ging met een vriendin. Maar ik had net genoeg tijd om even naar de kruidvat te gaan en te kijken of de nieuwe LE van Catrice al in de winkels lag. Namelijk Papagena. En ja hoor, hij was er. Helaas waren er al een aantal dingen uitverkocht die ik wilde hebben, maar heb toch een paar dingen kunnen meenemen.


Op bovenstaande foto’s zie je alles bij elkaar. Ik nam 3 producten mee uit de Papagena lijn, en een lakje van Gosh, die afgeprijst was.


– Catrice papagena absolute eye colour, c01 Rumble in the jungle – €4,29 Kruidvat.
– Catrice papagena absolute eye colour, c02 Birds of a feather – €4,29 Kruidvat.


– Catrice papagena nagellak, c03 Amazonian gold – €2,49 Kruidvat.
– Gosh nagellak, 548 Green hawaii – Er stond €3,50 op, maar toen ik bij de kassa kwam was hij nog maar €1,00! Kruidvat.

 

En dit was mijn ini-mini shoplogje. Toch vind ik dat ik hele leuke dingen heb geshopt, er komen over alle producten reviews! Hebben jullie al iets van de Catrice papagena LE?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Leuke aankopen! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe LE van Catrice 🙂 Dat lakje van Gosh heb ik al een aantal keer aan staan kijken maar steeds toch niet gekocht… Ben benieuwd naar swatches! ^^

Plaats een reactie