Jullie zullen ongetwijfeld wel weten dat er afgelopen weekend weer een top actie was bij Kruidvat. Namelijk de 1+1 gratis actie op ALLE make-up, die ieder jaar weer voorbij komt. Natuurlijk kon ik het niet laten om naar de kruidvat te gaan, dus heb ik een klein shoplogje voor jullie.

Wij, meiden, zijn dol op korting op make-up. Ik ging dit keer voor wat producten die ik al langer uit wilde proberen maar ik toch nog niet had meegenomen.

Rimmel Scandaleyes mascara (nu voor €5,99).
Ik wil deze mascara al een tijdje uitproberen. Nu krijg ik daar een mooie kans voor met 50% korting!

 
Catrice photo finish foundation, 020 rosy beige (nu voor €3,25).
Heel toevallig was een week geleden deze foundation op gegaan. Ik vind dit echt een top foundation, zeker een budget aanrader! Dekt goed, maar laat geen dikke laag achter.


L’oréal color infaillible oogschaduw, 002 hourglass beige & 004 forever pink (nu voor €5,50 per stuk).
Deze oogschaduws wil ik vanaf dat ze in de winkel liggen uitproberen, maar het is er nooit van gekomen! Nu dus de perfecte kans om ze eindelijk eens uit te proberen.


Catrice ultimate nudes nagellak, 090 Karl says tres chic (nu voor €1,25).
Dit kleurtje had is, zoals bijna altijd, helemaal niet nodig. Maar ik kon hem echt niet laten liggen. Zo’n lief, zacht kleurtje!


Maxfactor lipsticks, 745 Burnt Caramel & 833 Rosewood (nu €6,25 per stuk).
Hetzelfde geldt eigenlijk voor deze lipsticks, ik was al langere tijd benieuwd er naar. Ik heb amper ervaring met het merk Maxfactor dus ik ga deze flink testen.

 

Hebben jullie nog wat gescoord tijdens de 1+1 gratis actie?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Leuke shoplog! 😀 die.oogschaduws wilde ik ook kopen, maar eenmaal.in de winkel was ik het weer vergeten.. -.-

  2. Leuke dingen heb je geshopt! Dat nagellakje van Catrice is leuk!
    Ik heb zelf 8 nagellakjes geshopt 🙂

  3. Leuke aankopen! Je hebt slimmer geshopt dan ik haha, bedacht me achteraf dat ’t wel handig zou zijn als ik ook producten had gekocht die ik altijd al uit wilde proberen.

  4. De l’oreal oogschaduws wou ik ook proberen maar bijna alle kleuren waren op in de kruidvats hier , jammer 🙂

Plaats een reactie