Natuurlijk kan ik geen enkele buitenlandse stad bezoeken zonder er even wat (make-up) te shoppen. Ook in Barcelona was het flink raak. Mijn vriendin en ik besloten op een regenachtige avond een bezoekje te brengen aan het Maremagnum. Een mega groot shoppingcentrum bij de haven in de buurt. Zonder enig idee wat voor een winkels hierin zaten, gingen we naar het winkelcentrum toe. Toen ik al snel ontdekte dat er zowel een Flormar als KIKO in het centrum zat, kon ik me natuurlijk niet inhouden. Daarnaast stuitte ik op een parfumerie die wel hele exclusieve make-upmerken verkocht. Maar genoeg gekletst, kijk mee naar mijn aankopen.


De hele shopbuit bij elkaar! Ik ben zo blij met mijn spulletjes.


Allereerst stuitte ik op het voor mij onbekende merk Revolution. Toen ik naar de prijzen keek viel mijn mond open van verbazing. Een oogschaduwpalette met 12 kleuren voor maar €5,00? Dat moet ik toch gewoon proberen? Ik had nog nooit van dit merk gehoord, dus wist ook niet wat de kwaliteit hiervan was. Maar als ik naar de leeggeplunderde schappen keek – serieus er waren nog maar een paar producten die er lagen, vooral de oogschaduwpaletten waren geplunderd – kan het niet slecht zijn. Dus nam ik drie dingen mee om te proberen. Het Revolution Redemption palette in Romantic Smoked, een lipstick in Treat en ten slotte de perfecte nude lipgloss voor mij, in de kleur More than i could give.


Maar mijn vreugde werd nog veel groter toen ik zag dat ze Wet ’n Wild verkochten! Jullie willen niet weten hoe lang ik al op zoek ben naar dit merk in winkels. Ik heb tevergeefs verschillende winkels in Duitsland en België geprobeerd die het merk zouden verkopen (al een aantal jaar geleden), maar nooit kon ik het vinden. Dit was overigens nadat het al in Nederland uit de schappen was. Toen ik het nu tegenkwam in Barcelona was ik als een kind zo blij. Eindelijk kon ik de blush kopen die serieus al ongeveer 5 jaar op mijn wishlist staat: Pearlscent Pink. Daarnaast nam ik ook dit prachtige oogschaduwpalette mee met 8 kleuren waar ik ook al langer benieuwd naar ben. Het is de kleur Comfort Zone.


Toen ik een KIKO tegenkwam in het winkelcentrum, werd ik als het ware naar binnen gezogen. Ik ben zo dol op dit merk. Altijd als ik in een plaats ben waar ze het verkopen, moet ik even kijken. Van de limited edition Street Fashion nam ik een oogschaduwpalette mee in de kleur Addictive song. Deze was afgeprijsd naar €8,00 en bevat bruin/paarse tinten. Ook kocht ik een prachtige roze nagellak met een gouden gloed erin. Dit is nummer 485 en was afgeprijsd naar €1,90.


Tot slot stuitte ik op een Flormar winkel. Ik weet dat ze Flormar sinds kort in Amsterdam verkopen, maar ik was nog nooit in de buurt geweest om daar even een kijkje te nemen. Toen ik de winkel tegenkwam in Barcelona, moest ik wel even kijken. Ik kocht twee Jelly Look nagellakken in de kleuren Palm Coast Teal en Coral Red. Het meisje in de winkel had mij opgemaakt en daarbij de volgende twee producten gebruikt: de Flormar Deluxe Cashmere lipstick in Festive Burgundy en de eyebrow pencil in 401. Ik vond beide producten zo mooi, dat ik ze niet kon laten liggen. Het wenkbrauwpotlood is echt precies de kleur van mijn wenkbrauwen.


En dat waren de prachtige make-upproducten die ik tijdens mijn vakantie heb geshopt. Naast deze make-up kocht ik ook nog een jurkje, broek en wat souvenirs. In Barcelona kun je geweldig shoppen. Mocht je er een keer naartoe gaan, dan zou ik zeker dit winkelcentrum niet overslaan. Aanrader!

Waar willen jullie graag reviews van zien?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wow, de producten van Revolution zien er goed uit! Ik ben heel benieuwd naar de swatches ervan. Werd het maar hier in Nederland verkocht, dan had ik ze gelijk uitgeprobeerd :).

  2. Leuke producten! Kiko zou ik zeker ook kopen als ik weer ergens kom waar ze het verkopen. Daarnaast wil ik ook nog altijd iets van het merk Lola hebben. Dat is een Spaans merk met ook hele mooie producten.

  3. Oh wat een leuke producten dat oogschaduwpalette van Revolution ziet er erg mooi uit zeg, en dat lakje van Kiko lijkt me ook prachtig!

  4. Wat een leuke aankopen heb je gedaan. Ziet er goed uit. Het wet n’ wild palette heb ik zelf ook. Fijn palette is het!

  5. Super leuke goodies! Revolution kende ik van de Engelse blogs, ze schijnen ook Naked palette dupes te hebben. En de kwaliteit zou top moeten zijn.

  6. Oooh zo jammer dat ik geen tijd meer heb gehad om naar de Kiko te gaan in Frankrijk 🙁 🙁 Huilen!

  7. vind dat je leuke spulletjes heb gekocht, ben benieuwd naar het palette van wet n wild, geweldig merk is dat.

Plaats een reactie