Aangezien jullie  de vorige tag leuk vonden, omdat jullie wat meer over mij te weten kwamen, ga ik vandaag nog een tag doen. Namelijk de alfabet tag.

Age: 17 jaar. In september vier in mijn 18e verjaardag.
Best Friend: Ik heb heel veel goede vriendinnen. Maar sinds ongeveer 5 jaar is mijn beste vriendin toch wel Danique, die ook af en toe een gastartikeltje schrijft voor mijn blog! Twee andere hele goede vriendinnen van mij zijn Lisa en Rachel!

Chore you hate: Kwasten wassen! Echt waar ja, het is heel belangrijk ik weet het, maar ik ben er gewoon te lui voor.
Dreamhouse: Een heeel ruim huis, aan het water, met een bootje erbij. Vooral veel wit en veel glas. Ruime kamers maar toch knus en gezellig. Moeilijk uit te leggen!

Essential start of your day: Het eerste wat ik doe als ik op sta is mijn telefoon aanzetten. Ik check facebook en twitter voor de nieuwste updates en kijk of er op nieuwswaardig gebied nog wat is gebeurd in de wereld. Daarnaast vind ik het echt heerlijk om iedere ochtend mijn gezicht te wassen, ik word er meteen wakker van en het geeft een heerlijk fris gevoel!
Favorite color: Licht paars denk ik dan toch!
Gold or silver: BOTH! Mag dat? Ik ben zowel dol op gouden als zilveren sieraden. Maar zilver is wel makkelijker te combineren.
Height: 1.64. I’m a small one!
Instruments I play: Ik heb een tijdje gitaar proberen te spelen, maar het was niks voor mij, ben er dan ook snel mee opgehouden. Ik ben niet zo heel muzikaal, al hou ik wel van zingen!
Job Title (most recent): Ik noem mezelf toch een blogger. Al mijn vrije tijd gaat in het bloggen zitten en af en toe verdien ik er een zakcentje mee!

Kids: Misschien, ik weet het nog niet zeker. Nu in ieder geval nog zeker niet, misschien over tien jaar. Het lijkt me wel leuk om kinderen te hebben, maar ook erg veel werk.
Life is incomplete without: Muziek! Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek. Verder vrienden, familie, liefde en….. MAKEUP! Haha kidding ;-).
Music that you always listen to: Ik heb een hele brede muzieksmaak, maar het meeste luister ik naar muziek van Adele, Michael Jackson, David Guetta, Billy Talent, Green Day en nog veel meer eigenlijk.

Nickname: Met mijn naam kun je niet veel anders. Maar ik word eerst nog weleens Niek genoemd, of Denick haha, maar daar zit een heel verhaal achter wat voor nu te lang is ;-)!
Overnight hospital stays: Ik heb nog nooit in het ziekenhuis gelegen en hoop dit ook nooit te hoeven. Ik ben er wel eens geweest, ik heb namelijk een keer iets gebroken, mijn pink.
Phobias or fears: Ik ben doodsbang voor spinnen, insecten en andere beestjes met meer dan vier poten. Ik kan dan echt alles bij elkaar schreeuwen als ik er een tegenkom. Ik ben verder ook niet zo heel erg fan van kleine ruimtes en dan vooral  liften.
Quote from a movie: Niet van een film, maar wel van een filmster genaamd Orlando Bloom. Een van de meeste sexiest mannen op aarde. “People come into your life and people leave it. You just have to trust that life has a road mapped out for you.”
Reason to smile: Ik kan echt ongelofelijk lachen met mijn vriendinnen. Maar ik word ook gewoon vrolijk van andere dingen zoals een fijn dagje met leuke mensen. Iemand waarvan ik altijd een glimlach op mijn gezicht krijg is mijn hond, daar kan ik echt niet zonder.

Siblings: Een broer van 20.
Time you wake up: Als ik op mijn vroegst op school moet zijn staat de wekker om 06.50 uur, ouch.
Underwear: Mijn ondergoed is mooi ja, mihihi, flauw he.
Very important date this year: 01-09-2012 Dan vier ik mijn 18e verjaardag, toch wel een mijlpaal!
Worst habit: Ik kan heel erg druk zijn als ik moe ben, nieuwsgierig ben ik altijd dat kan soms vervelend zijn. Ik ben vrij perfectionistisch, dat is ook irritant.
X-ray’s you’ve had done: Oh joh, dat moet je niet aan mij vragen, ik struikel zo vaak! Ik ben een kuiltje in mijn wang doordat ik op een fietsenrek ben gevallen, het is dus eigenlijk een litteken. Ik heb een litteken in de vorm van het nike teken op mijn knie, doordat ik in de zee ging zwemmen en achter een rots bleef hangen. Het is zo’n dun velletje en daaronder zit dus een kuil omdat het eigenlijk gehecht moest worden. Ik heb mijn linkerpink ooit gebroken bij volleybal op de basisschool. Verschillende deuken in mijn scheenbeen door hockeyballen. Gekneusde voeten doordat je van je fiets af valt. Etcetera etcetera.

Yummy food you make: Macaroni, spaghetti, kortom pasta, ik ben er dol op.
Zoo animal: Tijgers, prachtige dieren.

Als je het leuk vindt om deze ook te doen, mag je hem altijd overnemen!

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

Plaats een reactie