Van de lieve Amber kreeg ik deze award, echt heel erg leuk, dankjewel!

De regels:

– Vertelt 5 facts over jezelf
– Tag 5 andere stylish bloggers.

5 facts over mij:
1.
Ik hou echt super erg van zingen, maar ben echt een schijterd voor publiek. Maar ik ga nu proberen om volgend jaar aan de talentenshow van mijn school me te doen met wat vriendinnen, serieus ik vind het nu al eng haha.
2. Ik ben dol op de muziek van David Guetta. Ik heb een hele brede muzieksmaak en vind bijna alles leuk!
3. Ik ben dol op rommelmarkten en ga er dan ook zo vaak mogelijk naartoe, vooral de vintage sieraden en tassen moet ik hebben!
4. Ik doe al bijna 5 jaar aan hockey en vindt het nog steeds super leuk. Sinds een korte tijd doe ik nu ook zumba, ook super.
5. Ik kan niet koken, echt niet gewoon, ik vind het zelfs moeilijk om een ei te koken!

Ik tag:
Iris, Selina, Céleste, Claudia & Bertine.
Hopelijk hebben jullie hem nog niet gehad!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Leuke facts! Ik hou ook van zingen, maar heb geen zangstem helaas, dus ik hou het maar bij zingen als er niemand in de buurt is. 😛
    Om die laatste moest ik wel een beetje lachen trouwens. 😆

  2. Leuke feitjes over jezelf:) En bedankt dat je mij tagged!:) Ik zal waarschijnlijk in het weekend die tag plaatsten, omdat ik net eergisteren een andere tag heb gehad! Maar de tag die ik nu van jou krijg heb ik nog niet gehad, merci:)

  3. Dankjewel voor het taggen! ik heb ‘m al een aantal keer gekregen maar ben er nog niet aan toe gekomen, dus dat wordt tijd! Ik ga er morgen naar kijken 😀 Ben nu druk met leren voor wiskunde en engels 🙁 Je ziet het wel verschijnen op TFW 😉

  4. Thanks voor de tag! En ik ben het er helemaal mee eens dat je mee gaat doen aan de talentenshow van school 😀

Plaats een reactie