DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN!!

Voor de heerlijke webshop www.lulu-maeve.nl mocht ik wat leuke dingetjes aan jullie weggeven! Lulu Maeve is een brede webshop met veel keus, je vind er sieraden, tassen, riemen, horloges en nog veel meer. Tegen een betaalbare prijs heb jij al een leuke goodie in huis. De webshop is zeker een kijkje waard! Ik mag super veel prijsjes weggeven, zo maken er heel veel bezoekers kans op iets leuks!

Wat kun je winnen?

Je kunt verschillende dingen winnen, onder andere kettingen, armbandjes, een tas, riemen en nog wat ander spul, voor iedereen wel wat leuks!

Wat moet je doen?
Omdat het zo’n grote winactie is moet je wel ietsje meer doen.
– Je moet een mailtje sturen met daarin je naam + adres
– Je moet deze winactie op een of andere manier promoten, dit kun je doen door er iets over te schrijven op je weblog, op twitter er iets over schrijven, een filmpje maken, verzin maar iets leuks! De link naar het gene wat je gedaan hebt zet je ook in de mail.
– Stuur dit allemaal naar winactie@glambeauty.nl

Deze winactie heeft geen deadline. Ik verdeel deze prijsjes over een lange tijd, dus als ik zin heb om die dag een winnaar te trekken dan doe ik dat. Het verschilt dus steeds wanneer er iemand wint, het kan over een week zijn of bijvoorbeeld over een maand. Als je iets wint dan mail ik je natuurlijk. Veel succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Echt een leuke actie ik heb al een goed idee!, dus zodra ik het wat rustiger heb met school kun je zeker een inzending van mij verwachten.

  2. Danique Reageer

    @Astrid: Ik heb de winnaars allang benaderd 🙂 ik heb het alleen niet op de site gezet, sorry als je daardoor in de war bent gekomen.

Plaats een reactie