Dit is voorlopig de laatste winactie op glambeauty, maar wel een super leuke! Ik heb voor jullie iets leuks geregeld in samenwerking met de heerlijke webshop www.barbarabijoux.nl hier vind je harstikke leuke dingen zoals sieraden, horloges, riemen en nog veel meer! De sieraden hebben een betaalbare prijs en zijn harstikke mooi!

Wat kun je winnen?

Wat moet je doen?
– Je moet een mailtje sturen met daarin je naam + adres
– Ook moet in het mailtje staan wat je wilt hebben als je wint, dat kan dus een armband of ketting zijn (zet even een link erin naar het product).
– Stuur dit naar winactie@glambeauty.nl

Wil je een extra kans maken? (dan zet ik je dus 2x in de lijst ipv 1x)
Doe dan dit (DIT MAG, MOET NIET)
– Twitter over deze winactie en zet in je tweet @danniqueee of schrijf een blogpost over deze winactie, of verzin iets leuks om deze winactie te promoten. Zet link naar je tweet, of zeg dat je hebt getweet of zet een link naar je blogpost in hetzelfde mailtje, doe je dit niet? Telt het niet!

Hou je dus aan al deze regels, anders telt je deelname niet, sorry maar anders wordt het zo ingewikkeld allemaal.

Deze winactie eindigt op 14 juli om 23.59 uur, dan maak ik als het goed is op 15 juli de winnaar bekend! Heel veel succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie