About

Wie is nou diegene die er achter glambeauty zit? Daar kom je hier achter.

 Untitled2319.png

Danique
Mijn naam is Danique Ekstein en ik ben 22 jaar oud. Op 1 september 1994 ben ik op de wereld gebracht door mijn ouders. Ik woon in Eindhoven en heb journalistiek gestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Schrijven, website’s bouwen en foto’s bewerken heb ik altijd erg leuk gevonden. Toen ik nog wat jonger was, bouwde ik altijd site’s (op andere site’s, waar dat gemakkelijk kon), begon ik met het bewerken van foto’s en schreef hier en daar wat verhaaltjes. Mijn droom is om van mijn blog mijn beroep te maken, maar lukt dat niet, dan word ik graag redacteur bij een beauty tijdschrift of website. Dan zal mijn blog uiteraard een hobby ernaast blijven.

 photo Untitled2729_zps4e4dae5a.png

Glambeauty
Op 16 april 2010 begon ik met Glambeauty! Hiervoor had ik al wat verschillende blogs, maar dat was allemaal niet zo serieus. Ik wilde het gelijk goed aanpakken dus kocht ik een domein. Glambeauty.nl ontstond! Al meer dan drie jaar steek ik heel erg veel tijd in mijn blog en probeer ik steeds betere artikels online te plaatsen. Ik maak (bijna) altijd eigen foto’s van producten, stel de tekst zelf samen en probeer zoveel informatie over te brengen aan de lezer. Ik zie mijn site nog iedere dag groeien en ben heel erg trots op wat ik tot nu toe al heb bereikt.

Bedrijf
Op 10 mei 2013 besloot ik dat het tijd was om Glambeauty in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Glambeauty’s bezoekersaantallen stijgen iedere maand weer en omdat ik er ontzettend veel tijd in stop besloot ik dat het slim was om me in te schrijven. Ik mag Glambeauty vanaf dat moment mijn eigen bedrijf noemen, mijn eenmanszaak.
Kamer van Koophandel nummer: 57903670