Dit is een advertorial.

We houden allemaal van een fijn gevoel thuis. Leuke woonaccessoires maken daar natuurlijk onderdeel van uit. Er zijn natuurlijk tal van gave spullen te vinden in allerlei woonwinkels, op internet of tweedehands. Vintage is helemaal in. Spullen die aan een nieuw leven beginnen. En dat kan prima. Het is goed dat spullen niet zomaar weggegooid worden, maar juist een nieuwe bestemming vinden. Vandaag zet ik wat leuke vintage ideeën en adresjes voor je op een rijtje.
vintageradio

Oude reiskoffers
Ze hebben vaak letterlijk al een lange reis achter de rug maar kunnen prima dienen als opbergoplossing bij jou thuis. En zo’n geleefde koffer ziet er ook nog eens super cool uit! Verkrijgbaar in verschillende soorten. Kijk eens op marktplaats of op deze site.

Retro radio’s
De klanken van nu uit een doosje vanuit het verleden. De oeroude radio. Het mooiste is het als deze nog speelt, maar puur als decoratie misstaat zo’n authentiek apparaat natuurlijk ook niet. Een mooie notenhouten versie uit de jaren 30/40, of een uitvoering met een rock and roll kleurtje uit de 50’s. Ze bestaan nog! Kijk bijvoorbeeld eens in de winkel van nostalgie.

Ouderwets wakker worden
70’s groen, rood of blauw… Heeft verder geen uitleg nodig. Als je maar op tijd op kunt staan. Kikkerland is een merk wat deze vintage klokjes maakt en verkrijgbaar bij onder andere Fonq.

Oude vloerkleden
Helemaal hip zijn vintage patchwork vloerkleden. Opnieuw geverfd of samengesteld uit restanten van oude tapijten. Of gewoon nieuw maar met een vintage look. Supergaaf in combinatie met hout, metaal of beton. Kijk eens op de site van Kwantum, daar verkopen ze een aantal leuke patchwork vloerkleden.

Afbeelding: Pixabay.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Plaats een reactie