Advertorial

Felle, opvallende kleuren zijn hot deze zomer. Felgroen gecombineerd met rood, je kunt het zo gek niet bedenken. Ook de jurken zijn er in allerlei kleuren te krijgen met verschillende dessins. De damesmode deze zomer is heel kleurrijk en alles mag. Vergeet vooral de accessoires niet af te stemmen om je outfit helemaal compleet te maken.

Felle kleuren en pasteltinten
Geel, groen, oranje, blauw en paars zie je veel deze zomer. Deze kun je prima combineren met elkaar en met een leuke pastelkleur erbij. Het is leuk om een jurkje in een pasteltint te combineren met een felle blazer die afsteekt voor een hippe look. Ook het combineren van grijs met een felle kleur kan leuk staan. Je moet het wel een beetje durven maar het is zeker het proberen waard.

Vergeet de accessoires niet
Om je outfit helemaal af te maken pas je de accessoires die je draagt aan op de jurk die je aanhebt. Stem bijvoorbeeld je schoenen af op de kleur van de jurk. Draag je een roze jurkje? Waarom lak je je nagels niet eens met een fel roze nagellak! De nagellak mag ook best een beetje afsteken bij je outfit. Deze nagellak staat lekker gewaagd bij een zachtroze jurk. Het kan ook leuk zijn om je outfit wat meer basic te houden als je de felle kleuren nog net iets teveel van het goede vindt en daarbij een paar accenten aan wilt brengen. Neem bijvoorbeeld een paar fel gekleurde kettingen die je draagt over een rustiger ogend kledingstuk. Ook leuk is het om je make-up af te stemmen op de jurk die je draagt. Oogschaduw is er in alle kleuren te krijgen dus bijpassende make-up moet vast niet moeilijk te vinden zijn. Op deze manier kun je je eigen stijl creëren die helemaal bij je past. Experimenteer een beetje met alle accessoires die je hebt, vrolijk en kleurig is the way to go!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie