Advertorial


Het is altijd fascinerend om trends te volgen. In Parijs of Milaan kan je vaak al goed zien wat er komen gaat en via verschillende modeontwerpers komt de trend dan vervolgens in het Nederlandse straatbeeld. Naast trends op het gebied van sieraden zijn er ook trends op het gebied van fashion die over komen waaien. Afgelopen winter is deze trend een aantal keer voorbij gekomen op internet en tijdens de Amsterdam Fashion Week droegen een aantal modellen dit soort t-shirts. En laatst zijn deze t-shirts op het strand gespot toen het mooi weer was. Je kan er dus niet meer om heen: T-shirts met spikkeltjes is één van de modetrends van de zomer van 2012.

Zomerse trend

Deze zomer kan je spikkeltjes niet alleen vinden op ijsjes van de ijscoman die elke dag door je straat komt rijden. Nee, je vindt ze ook op de leukste t-shirts! Ik heb het over luchtige t-shirts die een lekkere zomerse sfeer uitstralen. Dit soort t-shirts hebben meestal een heldere of juist vale hoofdkleur. Er zijn vervolgens subtiele spikkels verwerkt in het weefsel van het t-shirt waardoor er een sprankelend en fris effect ontstaat op het shirt. Bij goedkopere t-shirts zijn de spikkeltjes er op gedrukt, dit is minder mooi want hierdoor gaan de kleine spikkeltjes er vaak af na een paar keer wassen. Ook verkleuren ze dan snel.

Niet alleen voor vrouwen

Ook voor mannen zijn deze shirts helemaal hip and happening, het is dus ook een ideaal kado voor hem! Vooraal de zomerse dandy man zal deze shirts erg leuk vinden en in zijn kast hebben hangen. Het t-shirt op de foto is van het merk Farah Vintage.

Alleen T-shirts?

Voorlopig lijkt deze trend te blijven bij t-shirts. Het kan wel zo zijn dat de trend overwaait op de herfstcollectie van verschillende merken zodat er ook truien, broeken, riemen, jassen en riemen met dit motief komen.

 

Heb jij al een spikkeltjes t-shirt? Of ken je iemand met een spikkeltjes t-shirt? Wat vinden jullie van deze trend?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Ik heb het nog niet, maar ik vind het wel super fijn
    ik volg je trouwens via bloglovin,
    volg je me terug? xx

  2. Hmm ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden.. Aan de ene kant vind ik het leuk en aan de andere kant een beetje oudbollig.. kweet niet..

Plaats een reactie