Advertorial

Behalve een fleurige kledingstijl, zijn ook de nieuwe schoenen trends dit jaar zonder meer fleurig te noemen. Bij een ongedwongen kledingstijl met vlotte jurkjes afgewerkt met knoopjes, franjes en pailletten draag je deze zomer fijn opengewerkte schoentjes met hoge hakken. Heb je iets speciaals te vieren? Dan doe je dat dit jaar in stijl met een lange avondjurk gecombineerd met een stilettohak die je vrouwelijkheid extra doet uitkomen.


Blokken vol kleur
Een andere trend die zeker dit jaar terugkomt, zijn de grote gekleurde vakken in de kleding. Rechte lijnen voeren de boventoon in deze mode. Je verschijning wordt zeker opzienbarend wanneer je deze visie ook doorvoert in de kleur van je schoenen. Draag bijvoorbeeld felrode blokhakken onder een blauw broekpak. Leuk te combineren met een roze lipstick. Schoenen zijn dit jaar namelijk niet standaard wit, beige of zwart maar verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog.
Kies wel kleuren die elkaar aanvullen, wanneer je kiest voor kleuren die elkaars tegenovergestelde zijn, kan het gebeuren dat je gezicht te weinig uitkomt. Naast de schoenen zijn ook zorgvuldig uitgekozen accessoires vanzelfsprekend onmisbaar. Draag een mooie zonnebril om je look helemaal af te maken. Dat mag dit jaar ook als de zon niet schijnt.

Pasteltinten met sleehak
Voor wie niet van felle kleuren houdt, is er ook genoeg mode in zachtere kleuren. Kies voor een lila rok, een zachtblauw bloesje en een roze schoentje. Een vrolijk bloemenpatroon op een canvas sandaaltje met sleehak geeft je verschijning een romantische vrouwelijke uitstraling.

Sportief met sneakers
Een sportief uiterlijk is ook helemaal goed dit jaar. Zeker voor lange benen is het korte short dat nu helemaal de trend is in de modewereld, een geweldige opsteker. Zeker wanneer je het combineert met een kleurig shirt en een sportieve korte en strakke blazer. Bij deze outfit is vanzelfsprekend de sneaker de ideale schoen die je verschijning compleet maakt. Deze zomer lijkt gemaakt voor deze retro sportschoen, want ze zijn overal verkrijgbaar in ontelbaar veel leuke kleurtjes en printjes.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

  1. Om te pronken die mooie schoenen, moet je een paar schone benen, toch? 😉
    Ik probeerde de Braun Silk Epil 7 onlangs en vond het goed. 🙂

    Ik vergeleek de Silk epil 7 wet & dry met een epilator van een ander merk die ik normaal gebruik. Deze epilator kan in de douche is draadloos en heeft 40 pincets vergeleken met mijn andere epilator die deze kenmerken niet heeft. Epileren onder de douche is minder pijnlijk in vergelijking met droog epileren. Deze Silk epil 7 die bijzonder de poten en heeft een flexibele kop die kan aanpassen aan de contouren van de benen. De pijn niveaus is hetzelfde als de eerder epilator hoewel Silk epil 7 heeft meer pincets. Dit resulteert in een snellere epileren en mijn benen zijn schoner. Het exfolieert ook mijn benen voor een soepeler benen. Ik krijg resultaten voor ongeveer 2 weken na die mijn haar begint weer te groeien wat hetzelfde is als mijn eerdere epilator. Silk epil 7 is minder pijnlijk in de douche en sneller dan mijn eerdere epilator.

Plaats een reactie