You hate it, or you love it, maar ik ben overduidelijk een Apple-liefhebber. In hart en nieren, kun je wel zeggen. Inmiddels heb ik al twee iPhones versleten en ben ik nu op zoek naar een nieuwe. En daarbij is mijn oog gevallen op de allernieuwste die binnenkort uitkomt: de iPhone X.

Voordelen van de iPhone

De iPhone is naar mijn mening een gebruiksvriendelijk toestel, geschikt voor jong én oud. Dat uit zich in heel veel kenmerken. Alles op de telefoon wijst zichzelf en daardoor was ik binnen no-time gewend aan het iOS-besturingssysteem. Wat ik daarnaast echt een pluspunt vind, is dat het design er altijd mooi uitziet. Apple blijft vernieuwen met het uiterlijk van de telefoons en daardoor zijn de nieuwste toestellen altijd van deze tijd. Heb jij naast een iPhone ook nog andere Apple-producten zoals een MacBook of iMac? Dan synchroniseert je telefoon ook nog eens heel makkelijk met je computer. Ideaal! Naast het besturingssysteem en het uiterlijk, ben ik ook heel erg te spreken over de kwaliteit van de camera. Eigenlijk heb je tegenwoordig geen los cameratoestel meer nodig als je een iPhone bij je hebt. En in het nieuwe digitale tijdperk, waarin social media natuurlijk een grote rol speelt, is een goede camera onmisbaar.

De nieuwe iPhone X

Dit jaar komt de nieuwste Apple iPhone uit: de iPhone X. Om goed op de hoogte te blijven van de vorderingen en de release datum, volg ik het iPhone X nieuws op de voet. Ik ben er namelijk enorm benieuwd naar hoe de iPhone X er precies uit komt te zien, in welke kleuren hij wordt uitgebracht en wat de nieuwste features zijn. Zo heb ik al begrepen dat je deze telefoon draadloos kan opladen, dat hij gezichtsherkenning heeft en een compleet nieuw design krijgt. En de grote vraag is natuurlijk wanneer hij precies gelanceerd wordt!

Zodra de release datum bekend is, denk ik dat ik de nieuwe iPhone X alvast pre order. Waarom? Mijn iPhone 6 begint nu toch wel echt op te raken en ik kan niet zonder mijn iPhone! Het wordt dus tijd voor een nieuw avontuur. Ik houd de iPhone X release bij KPN in ieder geval goed in de gaten.

Ben jij ook zo’n fan van de iPhone?

Dit is een advertorial.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie