Misschien wisten jullie het al, misschien nog niet, maar naast Glambeauty beheer ik nog een andere website. Een blog welteverstaan. Maar niet over beauty, nee totaal niet eigen, maar wel over mijn andere hobby, namelijk lezen. Ik ben dol op lezen, vooral met chicklits kan ik uren doorbrengen. En daar wilde ik iets meedoen, dus startte ik in juni 2011 een boekenblog, Adorable Books.

Ik startte Adorable Books in mijn eentje op wordpress. Niet veel later vroeg ik Dieuwke om mij te helpen, omdat ik wist dat zij dol is op lezen. Omdat wij het beide druk met school hadden besloten we om nog twee recensenten aan ons team toe te voegen, namelijk Danique (die ook gastartikels voor Glambeauty schrijft) en Lisanne (van Adorablegirl.nl)! De blog werd langzamerhand steeds bekender en we besloten het wat professioneler aan te pakken. Dus kocht ik een domein voor de site. En sinds gister staat de nieuwe Adorable Books officieel online. Ook hebben we er nog een recensent bijgekregen, namelijk Marjolein (van Sweethippos) Vanaf nu zijn we dus gemakkelijk te bezoeken via www.adorablebooks.nl! En het leuke is, is dat er een aantal winacties georganiseerd zijn ter viering van de vernieuwing. Dus ben jij dol op het lezen van chicklits, fantasy, young adult en nog veel meer andere boeken. En vind jij het fijn om recensies te lezen voor je een boek leest? Surf dan naar Adorable books! Veel lees plezier!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Ik wist niet dat je nog een 2de blog hebt! ik ga meteen kijken, ik ben ook dol op lezen!

Plaats een reactie