Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt was het de laatste tijd een beetje stil op glambeauty. Dit komt puur door de drukte. Ik ga dus zeker niet stoppen, want ik vind het nog steeds super leuk om te bloggen, dus wees niet bang! Ik was heel erg druk met school, ik heb namelijk net mijn tentamens achter de rug. Ik kan ook met trots mededelen dat ik over ben naar het tweede jaar journalistiek! Ik ben echt super blij want ik heb het heel erg naar mijn zin op school. Vanaf nu heb ik dus vakantie en kan ik weer lekker gaan bloggen.

Maar bij een frisse start hoort natuurlijk ook een frisse layout! Ik wilde iets heel anders dan de vorige keer. Strakker, simpeler en professioneler (vind ik zelf dan). Ik vond deze kleuren ook wel een keer leuk, meestal heb ik grijs en paars/lila. Ik ben heel erg tevreden en ik hoor graag wat jullie er van vinden!

 

Vanaf nu kunnen jullie dus weer artikels verwachten op glambeauty. Ik doe mijn best om dit zo regelmatig mogelijk te doen en ik weet zeker dat dat ook gaat lukken!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Blij dat je niet stopt! En je lay-out is ook mooi, de letters in je header zijn erg mooi en passen goed bij je naam!

Plaats een reactie