Lieve meiden, ik zit al heel lang met een gevoel dat ik even kwijt wil. Door alles wat er momenteel in mijn leven gaande is, ben ik op een bepaald punt aangekomen dat het te veel is. Ik wil het liefst full time aan Glambeauty werken, maar ik word hierin beperkt vanwege school. Ik zit nu in mijn derde jaar van mijn journalistieke opleiding en dit vergt gewoon ontzettend veel tijd. Ik maak lange dagen op school, vaak vijf dagen in de week en moet vervolgens thuis ook nog opdrachten maken. Daardoor werk ik vaak ’s avonds/’s nachts aan Glambeauty en ben ik in het weekend helemaal kapot. Daar komt ook nog bij dat ik aanstaande woensdag mijn rijexamen heb en donderdag ga verhuizen. Oftewel mijn hoofd zit helemaal vol en ik stres hem echt de pan uit.
Ik baal er van dat ik momenteel niet full time kan doen wat ik het liefste wil. Ik merk dat ik echt aan het aftellen ben tot mijn opleiding afgerond is. Ik wil ook niet stoppen, want ik vind het belangrijk dat ik mijn diploma heb en het einde komt ook in zicht. En daarnaast is mijn opleiding heel erg nuttig. Mijn opleiding is leuk, begrijp me niet verkeerd, maar wat ik het liefst wil komt daar niet echt aan bod.

Ik moet Glambeauty dan nu ook even laten rusten, hoe erg ik dat ook vind. Als ik zo doorga krijg ik misschien nog wel een burn out. ’s Avonds ga ik naar bed met een hoofd vol zorgen om vervolgens ook weer zo op te staan. En ’s nachts slaap ik maar een paar uur omdat ik vaak nog lang doorwerk. Ik ‘moet’ zoveel doen, dat ik het gewoon niet meer weet hoe ik het moet doen. En dan heb ik natuurlijk ook nog een sociaal leven waar ik graag ook aandacht aan besteed.

Ik hoop dat het na deze week weer wat rustiger wordt. Dan zit ik tenminste in ons nieuwe huis. Ik wil zo graag aan Glambeauty werken, want ik heb meer inspiratie voor artikelen dan ooit. Ik moet alleen de tijd vinden om dit te doen en ook de tijd vinden om te ontspannen.

Hopelijk begrijpen jullie dit en ik hoop volgende week vol energie terug te zijn. Misschien post ik deze week nog een aantal artikelen, maar dat hangt er gewoon van af hoeveel tijd ik heb. Houd in ieder geval Bloglovin’, Twitter en Facebook in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de nieuwste post.

Fijne week lieverds.

Nog even voor de duidelijkheid: ik stop niet. Ik neem gewoon een weekje ‘rust’.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

 1. Aaah Danique, school gaat altijd voor! Nog anderhalf jaar en dan ben je klaar. 🙂 Even doorzetten en heel veel succes met je rijexamen en met verhuizen!!

 2. Hé meid, natuurlijk begrijpen we dat! Ik zit nu in een zelfde situatie en het kan inderdaad te veel worden. Bloggen moet leuk blijven en wanneer dat even niet het geval is dan moet je rust nemen. Succes van de week met alles! 🙂

 3. <3 School gaat voor alles. Je kan het meis, echt waar! Ik wacht met smart op je nieuwe artikelen 🙂 Rustig aan hè. Kusjes

 4. Ik begrijp het heel erg goed, ik heb dit probleem ook telkens, maar voor mij werkt het ( en misschien voor jou ook ) om te beseffen dat je blog ook vooral een hobby en ontspanningsmomentje moet zijn, tenminste we zijn denk allemaal gaan bloggen voor de lol toch? ik merk sinds ik met mezelf afgesproken heb alleen te bloggen wanneer ik er zin in heb – en dat is dan ongeveer 3-4 artikelen per week – sindsdien heb ik er zooooveel meer plezier in en heb ik ook tijd voor belangrijke dingen, maar ook voor andere ontspanningsmomentjes en je moet jezelf niet kapot werken dat heeft geen zin, dus ik snap je rust weekje zeker! Succes met je school en de verhuizing!

 5. Niet leuk, wel begrijpelijk. Hopelijk komt je hoofd de komende week een beetje tot rust tussen de verhuizing en overige drukte door. Succes met alles!

 6. Ik begrijp heel goed hoe je je voelt. Maar studie gaat altijd voor dus ik gun je absoluut wat rust. Hopelijk kun je het over een tijdje wat beter combineren!

 7. Heel veel succes! Ik volg je met bloglovin, dus het maakt niet uit hoe lang het duurt, maar als je een artikel post, zie ik het wel! Dus ik hoop dat je je focust op school afronden, en dat je wat minder stress hebt zo.

 8. Dat snap ik helemaal! Nu is het even tijd om aan jezelf te denken! Laat je hoofd even tot rust komen en dan komt alles vanzelf weer goed:)

 9. Logisch dat je op dit moment ff een blog-break neemt. Het hogere doel is het helemaal waard. Heel veel succes met je studie!!

 10. Ah lieve Danique, denk ook even aan jezelf he? <3 Er is niemand die het je kwalijk neemt als je even je rust pakt en daarnaast gaat jouw gezondheid altijd voor! Heel veel succes met je bergen schoolwerk, je rijexamen en de verhuizing! Ik denk aan je!!

 11. Heel begrijpelijk en zou als ik jou was ook vooral je tijd nemen. Ik kom zelf net een beetje uit een burn out en dat wil je niet hoor; geloof mij! Denk om jezelf, geef je grenzen aan en neem die ook serieus! Neem je rust, want dat is enorm belangrijk; daar ben ik allang achter! Je kan gewoonweg niet alles tegelijk doen en maar door blijven gaan. Dat gaat een keer fout. Doe het rustig aan….succes!

 12. Begrijpelijk! Heel veel succes met je rijexamen en verhuizen natuurlijk! 🙂

 13. Heel begrijpelijk! Je moet je rijexamen natuurlijk wel halen en ben zelf ook net een maand geleden verhuisd dus ik weet hoeveel daarbij komt kijken! succes!

Plaats een reactie