Hiep hiep hoeraaaa! Glambeauty bestaat vandaag precies 2 jaar. Twee jaar geleden besloot ik een domein te kopen voor Glambeauty. Mensen die mij al langer volgen weten dat ik hiervoor ook al zo’n 2 jaar heb geblogged, maar dat was op een andere blog genaamd Royalbeauty. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik een domein heb gekocht, want in die twee jaar tijd is er zoveel veranderd. Ik kwam voor het eerst echt in contact met bedrijven, werd uitgenodigd voor persevenementen en kreeg er een boel nieuwe bezoekers bij, waar ik natuurlijk het blijste mee ben!
Natuurlijk ga ik de verjaardag van glambeauty niet in mijn eentje vieren. Nee, want jullie hebben er voor gezorgd dat glambeauty al twee jaar bestaat! Zonder al die leuke reacties en bezoekjes van jullie was ik nooit zo ver gekomen. Daarom is het deze week feest op glambeauty. Ik heb een aantal winacties voor jullie geregeld om jullie eens goed te verwennen. Hopelijk doen jullie massaal mee.

Graag hoor ik van jullie wat er nog beter zou kunnen aan glambeauty. Misschien hebben jullie gemerkt dat het wat rustiger is op de site de laatste tijd. Dit komt vooral omdat ik het mega druk heb met school, maar ik wil het zeker weer gaan oppakken. Hopelijk mag glambeauty nog vele jaren langer bestaan! Ik wens jullie veel succes met de winacties!

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

  1. Van harte Gefeliciteerd meid!
    Mijn blog bestaat binnenkort alweer 3 jaar, nu al aan het verzinnen wat ik dan ga doen qua winactie’s;)

  2. Van harte gefeliciteerd, dat je nog lang met heel veel plezier door mag bloggen! 😮

Plaats een reactie