Laatst kwam ik op een blog de Happy New Year tag tegen en deze leek me super geschikt om vandaag op de website te zetten. Lees mee hoe ik 2014 voor ogen heb!

1. Wat heb je gepland om te doen op oudejaarsavond?
Op oudejaarsavond ben ik ieder jaar met vriendinnen. We eten lekkere hapjes, proosten op het nieuwe jaar en duiken daarna meestal tot vroeg in de ochtend de stad in. Dit jaar was dat ook het geval!

2. Heb jij nieuwjaarstradities?
Nee, die heb ik eigenlijk niet. Ja op 1 januari lig ik meestal voor pampus in mijn bed, vanwege de zware nacht ;-)!

3. Is er iets dat je haat aan nieuwjaar? En wat vind je dan weer heel leuk?
Iets haten aan nieuwjaar? Nou, ik kan me echt niets verzinnen. Ja, misschien een klein beetje dan. Ik vind vuurwerk irritant. Vooral als ik naar de stad fiets haha, dan moet je gewoon goed opletten. Ik vind de gezelligheid echt super leuk. En natuurlijk het samen zijn met vrienden!

4. Wat was jouw voornemen voor dit jaar? En heb je je eraan gehouden?
Voor 2013? Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt veel voornemens had. Ik wilde het tweede schooljaar afsluiten en dat is gelukt. Ook wilde ik mijn rijbewijs halen, maar dat is helaas mislukt. 14 januari ga ik voor de derde keer op rijexamen, dus hopelijk heb ik dan het geluk om het dit keer te halen. Verder gezond eten en dat is denk ik half gelukt. En gewoon happy zijn!

5. Wat is jouw voornemen voor 2014?
Meer bewegen en sporten. Dat is afgelopen jaar echt gigantisch mislukt omdat ik het mega druk had met school en de website. Een ander goed voornemen voor 2014 is dat ik gewoon iedere dag een nieuw artikel op de website wil hebben. Daarnaast hoop ik dus mijn rijbewijs dit jaar te halen en hoop ik het derde schooljaar goed af te sluiten.

6. Wat is het leukste dat er in 2013 is gebeurd?
Zeker weten dat Glambeauty op 10 mei 2013 mijn eigen bedrijf werd! Hoe gaaf is dat! Ik denk dat weinig mensen kunnen zeggen dat ze op hun 18e al een eigen bedrijf gestart zijn. En natuurlijk dat we zijn verhuisd!

7. Waar ben je het meest enthousiast voor dat in 2014 zal gebeuren?
Jaaaa ik hoop mijn rijbewijs!! Haha, dat is iets wat ik nu zo graag wil hebben.

8. Wat zijn drie dingen die je graag wil bereiken in 2014?
Nog meer succes voor Glambeauty, mijn rijbewijs halen en schooljaar drie goed afsluiten.

9. Wat eet je het allerliefst rond nieuwjaar?
Oliebollen, dรปh.

 

En dat was de tag alweer! Zo zien jullie toch een beetje hoe ik 2014 voor me zie. Ik tag bij deze Tedje, Yara, Sarah, Esmay en Joyce. Wil jij deze tag ook doen? Neem hem dan gerust over!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Wat een leuke tag! En wat gaaf dat glambeauty echt je eigen bedrijf is. (:

    Gelukkig nieuwjaar!

    Liefs

    Evelien

  2. Superleuke tag Danique! Nu twijfel ik wel of ik ‘m alsnog moet doen, jij had echt de perfecte timing hiervoor hahah!

Plaats een reactie