Afgelopen donderdag reisde ik samen met Yara af naar Amsterdam voor de persdag van HEMA. Tijdens deze persdag werd de voorjaarscollectie van 2014 gepresenteerd. Van foodies tot een nieuwe verzorgingslijn. Van een opblaasbare Takkie tot de nieuwste kantooraritkelen. Noem maar op en HEMA heeft het! De producten worden iedere keer weer leuker. Kijk mee naar mijn fotoverslagje!

Op het evenement kon je een hele tijdlijn zien van HEMA make-up door de jaren heen. Dit vond ik echt mega interessant om te zien! Wat een enorme ontwikkeling hebben de producten doormaakt.

HEMA komt met een vernieuwde verzorgingslijn waarin producten zitten voor ieder zijn of haar huid! Zo zijn er producten voor de jonge huid, voor de 30+ huid, de 40+ huid en de 60+ huid.

Naast verzorgingsproducten, komt HEMA natuurlijk ook eens in de zoveel tijd met nieuwe make-upproducten!


Check de prachtige blushes!


Mijn oog viel meteen op deze prachtige nagellak!

Ik moest ook even een kijkje nemen bij de prachtige lingerie van HEMA.

Een reden waarom ik van HEMA producten houd, zijn alle leuke kantoorartikelen en decoratie die ze hebben!

En uiteraard was er genoeg food op het evenement! Alles zag er zóo lekker uit!


Deze carrot cake was zo delicious!

Ook voor pasen komen er heerlijke lekkernijen uit!

De HEMA persdag was ontzettend leuk georganiseerd! De producten die dit voorjaar uitkomen zijn weer prachtig. Waar ben jij het meest benieuwd naar?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wat een mooie dingen komen er aan dit voorjaar! Ik ben erg benieuwd naar de “hello mirror guess my age”-lijn 🙂

    Mooie foto’s!

  2. Oooh al die heerlijkheden! <3 Nu heb ik zoete trek gekregen hoor! Mooie foto's heb je gemaakt Danique!

  3. Echte HEMA! Ik vind ’t zo leuk om dit soort verslagjes te zien, want je wordt er gewoon vrolijk van! Sowieso ben ik fan van HEMA, vooral omdat ik er stage loop/liep! Dan leer je de producten een stuk beter kennen. Je hebt toffe foto’s gemaakt én ik kijk nu al uit naar sommige nieuwe producten!

  4. Ik vond alle home spulletjes zo gaaf! Had het liefst alles meteen maar meegenomen 😛
    En de taarten waren echt jammie!!!

  5. Leuk verslag meis! Mooie foto`s heb je gemaakt, helaas ben ik je mis gelopen want ik was er zelf ook en heb je volgens mij niet zien rond lopen:-)

Plaats een reactie