Hiep hiep hoeraaaa. Vandaag bestaat Glambeauty alweer 3 jaar. Jeetje, de tijd vliegt echt voorbij. Ik weet nog wel toen ik net begon met mijn site. Er is zoveel gebeurd in die 3 jaar. 3 jaar geleden besloot ik om een domein te kopen.Β Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik een domein heb gekocht, want in die drie jaar tijd is er zoveel veranderd. Ik kwam voor het eerst echt in contact met bedrijven, werd uitgenodigd voor tΓ© gave persevenementen (bijvoorbeeld Amsterdam Fashion week (2x)) en kreeg er een boel nieuwe bezoekers bij, waar ik natuurlijk het dankbaarst voor ben.

Natuurlijk ga ik de verjaardag van glambeauty niet in mijn eentje vieren. Nee, want jullie hebben er ook voor gezorgd dat glambeauty al drie jaar bestaat! Zonder al die leuke reacties en bezoekjes van jullie was ik nooit zo ver gekomen. Daarom is het deze week feest op glambeauty. Ik heb een aantal winacties voor jullie geregeld om jullie eens goed te verwennen. Hopelijk zit er voor jullie allemaal iets leuks bij!

Nog wat leuke cijfers op een rijtje:

 • In 3 jaar tijd plaatste ik 778 berichten
 • Er werden 10557 reacties achter gelaten
 • Ik heb 1113 Bloglovin’ followers
 • En op Twitter heb ik er 804
 • Op Facebook heb ik 354 likes

Graag hoor ik van jullie wat er nog beter zou kunnen aan glambeauty. Hopelijk mag glambeauty nog vele jaren langer bestaan! En natuurlijk veel plezier met het meedoen aan de winacties.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Β 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

38 reacties

 1. GEFELICITEERD!!! <3 Wow, drie jaar alweer! De tijd vliegt πŸ˜€ Superleuke dingen heb je bereikt! Dat er nog veel jaren mogen volgen!

 2. Proficiattt lieve Danique! Drie jaar is Γ©cht al heel wat en daar gaan Γ©cht nog heel wat jaartjes bij komen! Trots mag je zijn! πŸ™‚

 3. Wilma van 't Hof Reageer

  Gefeliciteerd.
  Beetje laat, maar mijn felicitatie is wel gemeend. πŸ™‚

 4. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Op naar de 4 jaar!

Plaats een reactie