Budapest. Momenteel ben ik onderweg naar deze prachtige stad. Van 12 t/m 18 juni ben ik te vinden in Hongarije. Het is niet een vakantie, nee het is een studietrip. Ik moet namelijk een opdracht uitvoeren terwijl ik daar ben. Samen met 3 vriendinnen en studiegenoten gaan we de verschillen onderzoeken tussen Buda en Pest.
Budapest bestaat oorspronkelijk uit twee steden: Buda en Pest. Omdat de verschillen blijkbaar nog heel erg duidelijk zijn, gaan wij dit onderzoeken. Maar daarnaast is er natuurlijk ook tijd om een badhuis te bezoeken (daar staat de stad zo’n beetje bekend om), we gaan naar Europa’s grootste waterpark en ook een beetje shoppen.

We hebben een ontzettend mooi appartement geregeld, dus daar zijn we ook erg benieuwd naar. We gaan het sowieso leuk hebben, maar het is ook hard werken. We moeten mensen interviewen, filmen, fotograferen, een blog, facebookpagina en twitteraccount bijhouden en noem het maar op.

Wil je ons avontuur ook volgen? Kijk dan zeker even op onze blog Buda vs Pest. Je kunt onze Facebookpagina natuurlijk ook liken of ons volgen op Twitter. Dat zouden we er leuk vinden!

 

P.s. op Glambeauty komt niet iedere dag een nieuw artikel online. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk te schrijven, maar het was gewoon niet haalbaar met de dingen die ik moest doen voor school. Zodra ik terug ben ga ik weer full time knallen voor Glambeauty. Hopelijk begrijpen jullie dat!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie