Whaaaaaaaaah! Ik sta voor het eerst met mijn blog in een tijdschrift. En niet zomaar een tijdschrift, nee een landelijk tijdschrift! Namelijk de CosmoGIRL, een blad dat iedere vrouw wel kent. Ik ben zo ongelofelijk enthousiast hierover en stiekem ook heel trots. Een paar maanden geleden werd ik benaderd of ik mee wilde helpen aan een artikel, en of ik dat wilde! Heel graag zelfs. Ik ben echt heel erg trots op het eindresultaat en vind het super gaaf dat ik in een blad sta. Helemaal leuk is natuurlijk ook dat mijn blog vermeld wordt!

Zoals de meesten van jullie weten is dat ik journalistiek studeer. Dan is het natuurlijk helemaal super om in een blad te verschijnen. Hierdoor weet ik ook zeker dat ik voor tijdschriften wil gaan schrijven, dit is gewoon een soort debuut!

Dit is het volledige artikel. Het gaat over geld. Ik geef tips wat je kunt doen als je geld tekort komt!


Mijn stukje uitvergroot!

 

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wie van jullie de CosmoGIRL lezen en of jullie mij al gespot hebben. Ook ben ik heel erg benieuwd wie er via de CG voor het eerst op mijn blog terecht gekomen is. Laat dat vooral weten bij de comments, vind ik gaaf! 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Super leuk dat je in de CG staat! Ik heb je niet gespot maar ik lees de CG ook niet, dus vandaar.

Plaats een reactie