Een aantal maanden terug kreeg ik een ontzettend leuke mail in mijn inbox. Of het me leuk leek om mee te werken aan de tweede editie van Fashionista’s Blogazine! Maar natuurlijk! Ik voelde me echt ontzettend vereerd en sinds gister ligt het resultaat in de winkels.

Blogazine wordt een keer in de zoveel tijd uitgegeven als speciale uitgave van Fashionista. Het is een tijdschrift gericht op bloggers en alles wat daarmee te maken heeft. Hoe ontzettend leuk is dat om te lezen? Ik heb heel erg genoten van de eerste editie en kon alleen maar dromen dat ik ooit zou mogen meewerken aan een volgende editie. Ik vind de Fashionista trouwens ook echt heel erg leuk, dat is echt zo’n tijdschrift waar ik mezelf later nog weleens zie werken!


Ik vind de cover trouwens ook echt heel erg gaaf! Het allerleukste van alles? Ik schreef niet een klein stukje, maar mocht ook nog een hele pagina vullen met een nail art, wow!


Allereerst staat er een klein stukje van mij in met mijn all time favorite product! Het Too Faced Natural Eye palette.


En dan ook nog eens een hele pagina over een nail art die ik heb gemaakt voor Blogazine! Wauw, het is zo tof om dit terug te zien. Ik ben heel erg trots!


Ik vind het Blogazine echt een heerlijk tijdschrift om te lezen. Ik leer zo weer een heleboel andere bloggers kennen. Daarnaast staat het tijdschrift boordevol met leuke tips! Blogazine ligt sinds 28 januari en kost €4,99 in de winkels. Geen zin om de deur uit te gaan? Je kunt hem ook bestellen via Fashionista.nl zonder verzendkosten!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

  1. Super dat je erin staat, moet echt een mooi ervaring zijn! Ik heb hem net besteld, dus hopelijk heb ik hem snel in de bus 🙂

  2. Wat enorm leuk! Die nagels zien er trouwens echt te gek uit! Wil heel graag ook de blogazine, dus dat word naar de winkel gaat 😀

  3. Super gaaf dat je er in staat!
    Ik had hem nog niet zien liggen maar ga ‘m van de week even halen 🙂
    Hopelijk staan er veel goede blog tips in 🙂

  4. Oh wat gaaf dat je er in staat! Ik heb toevallig het tijdschrift een paar dagen geleden aangeschaft, nog geen tijd gehad om te lezen, maar dat ga ik vandaag zeker doen!

  5. Echt heel erg tof dat je er in staat! Ik zag al heel wat bekende bloggers erin staan, dus ik moest ‘m sowieso kopen. Ik vond je stukje erg leuk om te lezen, lady! Je hebt het verdiend om er in te staan :)!

  6. Echt ontzettend tof!!! Dankzij Blogazine ben ik nu op jouw blog terecht gekomen en daar ben ik heel erg blij mee! Je hebt echt een super leuke blog! With love ♥ S.

Plaats een reactie