Vandaag, precies een jaar geleden, vond ik het tijd worden voor een eigen domein. Ik deed het bloggen al een hele tijd, en het werd echt mijn passie, iets wat ik iedere dag met plezier deed. Daardoor werd glambeauty geboren. Omdat glambeauty vandaag 1 jaar is geworden, betekent dit natuurlijk dat er een aantal winacties gaan plaats vinden om dit te vieren. Hopelijk vinden jullie dat leuk en doen jullie allemaal masaal mee. Laat me weten of je glambeauty in dat jaar verbeterd vindt, als je me al vanaf het begin volgt weet je namelijk wel dat er een paar dingen veranderd zijn. Ik zou graag feedback van jullie willen! Wat vinden jullie goed, en wat kan nog beter? Let me know.

Enne, hopelijk winnen jullie deze dagen ook nog wat, dus hou glambeauty in de gaten want iedere dag een vers artikel Ên een verse winactie!

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

31 reacties

  1. Heel erg gefeliciteerd! (is dat een goede nederlandse zin? nja, maakt niet uit toch ;p)

  2. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je website! 😀 Nog veel blogplezier toegewenst 😀

  3. Wat leuk, gefeliciteerd! Ben ook benieuwd naar het pakketje die ik heb gewonnen met de RT actie 🙂

  4. Ik volg jou blog nu toch al een tijdje, en ik moet zeggen je bent ÊÊn van mijn favoriete blogs! Je schrijft lekker veel reviews, en dat vind ik geweldig! Ik zou het wel fijn vinden, als je foto’s van swatches wat groter zouden zijn. Ook zouden full face foto’s fijn zijn! Gefeliciteerd, meid! Doe zo verder!

Plaats een reactie