Zoals jullie misschien wel weten, was ik afgelopen week in Barcelona! Samen met een vriendin ging ik drie dagen deze prachtige stad verkennen. Vandaag neem ik jullie mee op reis! Kijk mee wat ik gedaan heb.

Dag 1 gingen we gelijk wat grote trekpleisters bezoeken. We begonnen onze dag bij Parc Güell, het park van Gaudí. Hier kun je een aantal prachtige kunstwerken van de kunstenaar bewonderen. Leuk feitje: in dit park heb ik nog even gemeet met Kelly! Zij was toevallig op hetzelfde moment in Barcelona en in dit park.
Vervolgens hebben we een bezoekje gebracht aan La Sagrada Familia. ’s Avonds hadden we wat slechter weer, waardoor we lekker zijn gaan shoppen in een mega shoppingmall bij de haven van Port Vell. Hier komt nog een shoplog van online.

Op de tweede dag zijn we nog een huis van Gaudí wezen bezoeken, zijn we naar Plaça Catalunya geweest en hebben een bezoekje gebracht aan de Kerk van Barcelona (de Gotíc Church). Daarna hebben we lekker ontspannen op het strand en bij het zwembad van ons hotel en vervolgens zijn we lekker uiteten geweest. ’s Avonds hebben we nog even geshopt op Las Ramblas. Souvenirtjes gekocht voor de familie!

Op onze laatste dag zijn we nog even naar de haven van Port Vell geweest om daar foto’s te maken. Ook zijn we over de Ramblas gelopen en naar Mercat de Boqueria geweest. Mercat de Boqueria is echt een enorme aanrader voor als je een keer naar Barcelona gaat. Het is een enorme fruitmarkt waar je lekker verse smoothies of andere lekkernijen kan kopen. Op de markt staan ook vis- en vleeskramen.

Ik heb heel erg genoten van mijn tripje naar Barcelona. Ik heb gelijk weer mijn Spaans kunnen oefenen en dat ging erg goed. Ik ga graag nog een keer terug naar deze stad, want er is zoveel te zien wat ik nog niet heb gezien. Zijn jullie al ooit in Barcelona geweest?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s, wat hebben jullie het heerlijk gehad! Wij zijn er anderhalve maand geleden geweest, als ik jouw foto’s zie zou ik zo weer terug willen, ik vind het een geweldige stad…

  2. Oeeeh supertof joh! Ik ben eind juni in Barcelona geweest en heb daar ook hele verslagen over geschreven op mijn blog! Ik heb daar echt zo’n toptijd gehad!

  3. Oh wat ziet al dat fruit en wat zien al die snoepjes en smoothies op de markt er allemaal geweldig uit! <3 Nu heb ik zoete trek hoor Danique! Leuk fotoverslag ook!

  4. Mooie foto’s! Voor mij is mijn Barcelona-reis alweer 5,5 jaar geleden en wat wil ik graag nog een keer terug!

  5. Wat leuk om te zien! Jullie hebben veel dezelfde dingen gedaan als wij (logisch ook). Mooie foto’s! 🙂

  6. Barcelona is zo’n geweldige stad. Vooral de dingen van Gaudi inspireren me enorm en ik kan dan ook niet stoppen met fotograferen. Je hebt de sfeer van de stad goed weten te pakken! 🙂

Plaats een reactie