Ik ben alweer een tijdje thuis, maar nog niet zo lang geleden was ik samen met een vriendin op het Canarische eiland Tenerife! Omdat ik daar 8 dagen heerlijk genoten heb van zon, zee en strand, wil ik jullie graag nog even meenemen. Inmiddels zitten we allemaal weer te stressen op school of zijn we alweer druk aan het werk, daarom is het heerlijk om met deze foto’s weer even op vakantie te gaan. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan op Tenerife, kijk dan mee!


Waar we vooral van hebben genoten in Tenerife is natuurlijk de zon, de zee, het strand en het zwembad. Tenerife was echt een heerlijke ontspan vakantie, waar we ook af en toe wat actiefs hebben gedaan. Onze tijd hebben we vooral doorgebracht in de toeristische plaatsen Playa de las Américas en Los Cristianos.


In Tenerife heb je zowel witte als zwarte stranden. De witte stranden zijn puur aangelegd voor de toeristen, de zwarte strand zijn ontstaan nadat de vulkanen zijn uitgebarst. Zelf hebben wij onze tijd het meeste op een wit strand doorgebracht. Dit omdat dit volgens de reisleiding het mooiste strand van heel Tenerife was. Het is ontzettend schoon en ook nog eens heel rustig. We hebben daar heerlijk ontspannen en genoten van een helder blauwe zee!We reisden met Sunweb naar Tenerife en vonden het wel leuk om twee excursies te doen die o.a. werden aangeboden. Zo zijn we op een dag naar de vulkaan El Teide geweest. Deze ligt in een prachtig beschermd natuurgebied. Ik ben nog nooit zo dicht bij een vulkaan in de buurt geweest. Het landschap is daar echt ontzettend mooi, zoiets had ik nog nooit gezien. Heel erg gaaf om mee te maken. Nadat we het gebied hadden verkend, hebben we nog naar een prachtige sterrenhemel gekeken. We waren op de derde beste plek ter wereld om sterren te kijken. Wauw, ik heb nog nooit zoveel sterren bij elkaar gezien als toen! De gids gaf ons ook een hele leuke uitleg en wees daarbij de patronen in de sterren aan. Een hele gave ervaring.


Links zie je op de achtergrond de vulkaan El Teide! Zie je het topje vol met sneeuw liggen? Ik kan het me niet voorstellen dat het daarboven zo koud is en waar ik stond 25 graden!


Dan zijn we als tweede excursie op een piratenboot geweest. Hiermee gingen we de zee op om dolfijnen te spotten! Wauw, dit was echt een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Ik heb nog nooit dolfijnen in het wild gezien. Dit was zo tof om te zien! Ik heb er ook een paar op de foto gekregen.
Aan boord van de boot kregen we heerlijke paella en vervolgens mochten we ook nog naast de boot in het helderblauwe water zwemmen. Tot slot gingen ze ook nog vogels voeren, waardoor deze heel dichtbij de boot kwamen. Dit leverde ook nog wat leuke foto’s op!
Op de laatste avond gingen we nog even minigolfen met twee meiden die we ontmoet hebben op vakantie. Het was weer even alsof ik een klein kind was toen ik dit deed. Het was echt super leuk om te doen!

De acht dagen in Tenerife waren echt heerlijk. Het was echt zo’n ontspanvakantie waar ik al lang naar uitkeek. Ik heb prachtige dingen meegemaakt en weer een mooi stukje van de wereld gezien. Ik kan nu al niet wachten op mijn vakantie volgende zomer. Waar zal ik dan eens naartoe gaan ;-)?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Aah wat een heerlijk verslag en prachtige foto’s! Echt een mooie tijd heb je beleefd, heerlijk!

Plaats een reactie