Ja, je leest het goed! Glambeauty is vanaf nu mijn bedrijf. Vanmiddag ben ik naar de Kamer van Koophandel geweest voor een adviesgesprek met de vraag of het nuttig zou zijn als ik me zou inschrijven voor een eenmanszaak. Uit het gesprek bleek dat het voor mij meer voordelen heeft als nadelen en zo besloot ik om me in te schrijven.

Maar wat verandert er nu eigenlijk? Nou, voor jullie niet veel. Glambeauty zal gewoon hetzelfde blijven en jullie kunnen nog steeds lekker artikeltjes blijven lezen. Voor mij verandert er wel een heleboel, ik moet namelijk veel meer administratie en dergelijke gaan bijhouden, maar dat doe ik uiteraard met liefde.

Ik heb ook besloten om mijn journalistieke kwaliteiten eraan te koppelen. Als ik nu word gevraagd voor een freelance opdracht, kan ik dat ook gewoon doen want ik heb nu een Kamer van Koophandel nummer.

Ik ben in ieder geval heel erg blij. Morgen ga ik lekker met mijn ouders winkelen in Essen en wie weet koop ik nog een leuk kleinigheidje om weg te geven op mijn site om dit hele gebeuren te vieren! Ik ben gewoon heel erg dankbaar dat dit kan. Ik had nooit durven dromen dat ik op mijn 18e (!) al een eigen bedrijf zou starten.

 

Dus ik wil jullie heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn site en alle lieve reacties die jullie altijd geven, dus BEDANKT!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

48 reacties

  1. Wow, gefeliciteerd! Het is echt gaaf dat je op je achttiende al een eigen bedrijf hebt inderdaad. Super stoerrrrr!

  2. Gefeliciteerd! Super inderdaad dat je op je 18e al een eigen bedrijf hebt! Je ouders zijn vast ontzettend trots op je πŸ˜‰

  3. Wauw! Gefeliciteerd! Echt ontzettend gaaf dat je nu je eigen bedrijf hebt, en dat op je 18e! Super πŸ™‚

  4. Gefeliciteerd! Wij zijn ook al langs geweest, en ons is geadviseerd vanaf bedrag X aan inkomsten ons te gaan inschrijven anders had het voor ons meer nadelen.

Plaats een reactie