Parfum, ik ben er dol op. Ik vind het fijn om lekker te ruiken en om iedere dag een ander geurtje op te spuiten. Ik wissel dan ook geregeld qua favoriete parfums. Vandaag wil jullie er graag vier laten zien die ik op dit moment het meeste gebruik.

Guess Seductive

Mijn favoriete avondgeur! Oké, niet helemaal waar want ik draag deze geur ook graag overdag. Hij is wat zwaarder, maar erg herkenbaar. Ik krijg er geregeld opmerkingen over, allemaal in positieve zin. Het is al een oudere geur en je kunt hem tegenwoordig bij veel winkels krijgen, maar dat maakt het voor mij geen mindere geur. Aanrader!

Burberry Brit

Een klassieker, Burberry Brit. Een geurtje dat ik al een tijdje heb en dat nu echt bijna op z’n eind is. Ik vind ook deze geur lekker kruidig en opvallend. Draag hem vooral naar feestjes en niet zo snel overdag. Ik vind het een sexy, opvallende geur en daarmee ook erg bijzonder. En daarnaast is de flacon ook mooi!

Benetton Love Yourself

Deze geur is ontzettend fris en daarom perfect voor overdag. Licht, maar toch aanwezig. Ik vind sowieso de geurtjes van Benetton erg lekker, want ik had hiervoor een andere variant die ik al op heb gebruikt. Deze roze vind ik echt lieflijk, een bloemige, zachte geur. Ik denk dat veel vrouwen deze lekker vinden en daarom is dit ook een ideaal cadeautje!

CK One Shock

Ook dit is een parfum dat voor veel vrouwen geschikt is. CK One Shock is een erg zachte, draagbare geur. Deze draag ik dan ook vaak overdag. Mijn vriend vindt deze geweldig, het is zijn favoriet. Telkens als ik deze op heb, zegt ie dat ik lekker ruik. Heel opvallend! Maar het is ook een hele lekkere geur, daarom behoort hij tot mijn favorieten.

Wat is jouw favoriete parfum?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie