Hoewel maart al een tijdje achter ons ligt, wil ik toch graag nog de Blux Box van maart aan jullie laten zien. Je kunt een abonnement nemen op de de Blux (Be Lux) waarbij je iedere maand een box ontvangt met 4 tot 6 beautyproducten. Dit zijn meestal een aantal full size producten en enkele miniaturen. 
Zoals we gewend zijn, komt de Blux Box in een mooi blauw doosje, gevuld met een aantal producten en een informatiefoldertje. Laten we eens kijken wat er deze keer allemaal in zit!

Het eerste product dat ik eruit haal is de Leighton Denny Miracle Mist (full size, €14,95). Deze spray kun je over je nagellak spuiten wanneer je deze net hebt aangebracht. Daardoor zal het een stuk sneller moeten drogen. Ik ben heel erg benieuwd, want meestal vind ik dit soort sprays heel plakkerig aanvoelen op de huid. Handig dat het erin zit, maar ik weet niet echt of ik het ook ga gebruiken.

Dan zit er ook nog de Christian Faye 2 in 1 Longlasting eyeshadow/highlighter pencil in (full size, €9,95). Ik ben eerlijk gezegd niet zo van de oogschaduwpotloden. Ik vind het gewoon niet zo prettig werken. Daarnaast heeft dit potlood echt ontzettende chunky, grote glitters, die voor mij té zijn. Ik kan me wel voorstellen dat als je even snel highlighter in je ooghoeken of onder je wenkbrauwbot wilt aanbrengen, het een handig en snel product is.

De Aldo Vandini Sensual Aroma Body Balm (full size, €5,95) heeft een heerlijk warme geur. Deze body balsem ruikt namelijk naar tamarinde en gember, dat me een beetje aan de herfst doet denken. Ik denk ook dat ik hem voor de herfst ga bewaren en dan lekker ga gebruiken. Dit soort producten vind ik altijd fijn om te krijgen.

Wat ik daarna in de box vind is een nagellak. De Leighton Denny nail polish (full size, €14,95) komt in een mooi, groen kleurtje. Het kan zijn dat jij net een andere kleur hebt ontvangen, want er zijn vijf verschillende kleuren over de boxen verspreid. Altijd fijn een nagellak en zeker in zo’n zomers kleurtje. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit!

Tot slot zit er een Kueshi Nutrix Caviar Cream (full size, €24,99) in de box. Het merkt Kueshi heb ik al vaker voorbij zien komen in de Blux box en vind ik eigenlijk best prima. Ik heb momenteel de dag- en nachtcrème in gebruik die ik eerder ontving en daar ben ik tot nu toe tevreden over. De Caviar Cream is een anti-aging crème met SPF15.

En dat was de box van maart! Ik vind de box wisselend. Ik denk dat ik twee van de drie producten waarschijnlijk niet ga gebruiken (de nagellakspray en het eyeshadow/highlighting potlood). De rest van de producten vind ik er mooi uitzien en ik ben benieuwd naar de kwaliteit. De Blux box kost €14,95 per maand (inclusief verzending) en is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de Blux box en het afsluiten van een abonnement kan via deze website.

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie