Begin dit jaar bracht één van mijn favoriete merken, Kneipp, twee nieuwe producten uit in de Amandelbloesem-lijn. Deze lijn is al jaren zeer geliefd, vanwege de fijne producten die heerlijk ruiken. Met een body lotion en een douche foam, is de lijn goed aangevuld.

De verzorgingsproducten van Kneipp uit de Amandelbloesem-lijn zijn perfect voor mensen met een gevoelige huid (ik dus!). De producten van Kneipp bevatten altijd hele prettige ingrediënten, die je huid goed voeden en niet irriteren. De producten bevatten onder andere amandelolie die je huid zijdezacht maken. Daarnaast vind ik de geur van deze producten zó lekker!

De Kneipp Amandelbloesem body lotion (€8,99) is lekker dik, waardoor mijn huid heerlijk verzorgd wordt. De body lotion is daarbij niet te dik, dus trekt wel snel in. Door de voedende ingrediënten wordt je huid niet alleen gevoed, het zorgt er ook voor dat je huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Ik vind dit echt een hele fijne body lotion, die ik even lekker snel tussendoor kan opsmeren.

 Eén van mijn favoriete producten voor onder de douche is douche foam! Ik vind deze schuimende varianten van douche gels altijd zo heerlijk, dat het voelt als een feestje onder de douche. Ik was dan ook heel blij toen ik zag dat Kneipp weer met een nieuwe variant kwam. De Amandelbloesem Douche Foam (€6,99) schuimt echt heel erg rijkelijk, ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat mijn huid niet trekkerig en droog aanvoelt als ik uit de douche kom.

 Ook van deze lijn ben ik weer fan. Ik kan het blijven zeggen, maar Kneipp is echt een van mijn favoriete verzorgingsmerken. De twee nieuwe producten uit de Amandelbloesem-lijn zijn verkrijgbaar bij de drogisterij.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Plaats een reactie