Toen ik een tijd terug een cadeaukaart voor ICI Paris XL cadeau kreeg, wist ik meteen wat ik ging kopen: het Urban Decay Naked Basics palette. Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag vertel ik jullie meer over de kwaliteit van dit zeer bekende oogschaduw palette.

In het Urban Decay Basics palette zitten zes neutrale tinten, enkele tinten zijn afkomstig uit de bekende Urban Decay Naked eyes palettes. Alle kleuren zijn mat, waardoor ze perfect zijn om overdag te dragen.

Ik vind sowieso de verpakking van dit palette echt heel erg mooi. Het is een fijn, klein palette met een spiegel, waardoor hij perfect is om mee te nemen. Het bevat zes neutrale tinten, die goed met elkaar te combineren zijn en waarmee je zowel een neutrale als heftige look kunt creëren. Een ideaal doosje voor iedere dag!

De oogschaduws voelen ontzettend zacht aan, vandaar dat de structuur ook wel ‘satijn’ wordt genoemd. Ze zijn allemaal mat en ontzettend goed gepigmenteerd. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht van Urban Decay na al het goeds wat ik erover had gelezen, maar zelf had ik nog geen ervaring met oogschaduw van het merk, dus ik ben zeker tevreden!

De pigmentatie is, zoals je kan zien, echt ontzettend goed. De oogschaduw is zacht, heeft weinig fall out en kun je goed uitblenden.

Ik heb hierboven een simpele look gemaakt, die ik best vaak overdag draag. Simpel, maar je geeft je oog toch meer diepte!

Al met al ben ik echt ontzettend tevreden over het Urban Decay Naked Basics eyeshadow palette. Ik had het stiekem al verwacht dat het mij zou bevallen, aangezien ik er al veel goeds over heb gehoord. In mijn stash zitten al heel veel ‘nude’-tinten, maar toch denk ik dat dit een goede aanvulling op mijn stash is. De oogschaduw blijft de hele dag mooi zitten en is goed met elkaar te combineren. Echt een must have!

Het Urban Decay Naked Basics eyeshadow palette is voor €29,50 te koop bij Ici Paris XL.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Lijkt me best handig om in m’n collectie te hebben zo een basic palette, maar het is er niet een die ik op zichzelf zou gebruiken. Ik houd wel van iets meer glam.

  2. Die is inderdaad erg mooi! Ik heb de tweede versie van dit palette en ik zou niet meer zonder kunnen. Inderdaad de ideale paletten voor simpele, alledaagse looks.

  3. Prima basic palette alleen ik ben persoonlijk meer van de shimmers! Deze zou ik dan voornamelijk gebruiken voor mijn wenkbrauwen. De eerste 4 kleuren vallen vrijwel allemaal weg bij mijn ogen dus dan vind ik het zonde om zoveel geld voor 2 kleurtjes uit te geven 🙂

Plaats een reactie