Misschien herinner je het nog wel: ruim een jaar geleden liet ik regelmatig een unboxing van een Blux Box voorbijkomen op mijn blog. Nu is het eindelijk tijd voor een nieuwe! Afgelopen week mocht ik de Blux Box van april ontvangen en ik deel graag de inhoud met jullie. Benieuwd of ik enthousiast ben? Lees dan snel verder!

De Blux Box van april is een heel gevarieerde box. Je vindt er zowel verzorgings- als make-upproducten in. Ik vind het een veelzijdige samenstelling!

Trind Cosmetics Nail Balsam (full size, €14,20)

Allereerst zie ik een product van Trind in de box zitten, een bekend merk wat betreft nagelverzorging. Deze Trind Nail Balsam is eigenlijk een soort moisturizer voor je nagels. Iets wat mijn nagels wel kunnen gebruiken op het moment. Ik ben heel erg benieuwd of dit product werkt, ben er sowieso enorm benieuwd naar geworden.

Batiste droogshampoo Cherry (travel size, 50 ml, €1,99)

Yes, een travel size droogshampoo van mijn favoriete merk wat betreft droogshampoos. Dit komt echt perfect uit, zo vlak voor mijn vakantie. Ik ben dol op de droogshampoo van Batiste, dus hiermee kun je me altijd blij maken. Handig om mee te nemen en ruikt erg lekker!

Nivea Care Intensief voedende crème (100 ml, €4,49)

Wat ik heel erg leuk vind, is dat er dit keer een gloednieuw product in zit. De Nivea Care intensief voedende crème is namelijk pas uit. Het is een voedende crème die je voor zowel je gezicht als lichaam kan gebruiken. Een fijne dagcrème is nooit mis, dus ik ben benieuwd hoe deze gaat bevallen.

Beebee Professional Highlighter powder (full size, €21,50)

Er zit deze maand ook een full size make-upproduct in de box. En niet zomaar eentje, een er op het oog uitziende, hele mooie highlighter! De highlighter is van het merk Beebee Professional, een merk waar ik persoonlijk nog nooit van gehoord heb. De verpakking is simpel, oogt ietwat goedkoop, maar het product zelf ziet er erg mooi uit. En ik vind het nooit erg om een highlighter aan mijn stash toe te voegen!

Doucce Click Click lipstick (full size, €22,50)

Yes, nog een full size make-upproduct in de box! Wederom van een merk dat mij niet bekend is, namelijk Doucce. Ik vind de verpakking erg mooi. Het bevat een mechanisme waardoor je de lipstick er nog eens extra in kan drukken, zodat deze goed afgesloten zit. In iedere box zit een andere kleur en ik heb een mooie, koraalroze. De lipstick voelt heel zacht aan en is goed op te bouwen. Lijkt me erg prettig!

Links zie je de Beebee highlighter, die een mooie glans bevat en rechts de lipstick van Doucce.

Wauw, ik ben erg tevreden over de inhoud van de Blux Box van april. Het zijn allemaal producten die ik mezelf zeker zie gebruiken, dus dat vind ik erg positief. De Blux Box kost €14,95 per maand (inclusief verzending) en is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de Blux Box en het afsluiten van een abonnement kan via deze website.

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie