Vanaf deze maand heeft Blux Box een nieuw concept. In plaats van iedere maand een box uit te brengen, brengt Blux Box vanaf nu om de maand een box uit. Daarmee gaat de inhoud wel van 4-5 producten naar 8-10 producten. Ook de prijs heeft een kleine verandering ondergaan want de nieuwe boxen gaan € 29,95 kosten. Maar daarbij zijn de boxen ook meer waard! Oke, genoeg gekletst. Laten we kijken wat er in de summer edition van de Blux Box zit, de eerste box volgens het nieuwe concept.

Bij het openen van de box zie ik al meteen dat deze goed gevuld is! Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de precieze inhoud?

Demak’up reinigingsdoekjes zacht cocoon (full size, € 3,99)

Het eerste wat ik uit de box haal, zijn deze reinigingsdoekjes van Demak’up. Ik vind de reinigingsproducten van dit merk altijd erg fijn, dus zulke doekjes zijn altijd goed om op voorraad te hebben. Ook handig om mee te nemen op reis!

Kueshi Aloë Vera Gel (full size, € 13,96)

Deze Aloë Vera Gel van Kueshi had ik nog nooit eerder gezien. Het merk ken ik inmiddels omdat de blux box vaker producten van dit merk erin heeft zitten. Deze gel is bedoeld om een droge, geïrriteerde huid tegen te gaan. Daarnaast helpt het verkoelen als je verbrand bent. Klinkt interessant!

Hairways Professional Organic Argan Oil Repair Serum (full size, € 21,90)

Wanneer je haren de afgelopen tijd flink geleden hebben, kan deze oil repair serium van Hairways helpen. Ik ben er enorm benieuwd naar, ook gezien de hoge prijs van het serum. Wat ik heel interessant vind is dat dit serum een UV-bescherming bevat. Het is daarnaast ook vrij van parfum en parabenen.

James Read Tan H2O Tan Mist (30 ml – full size (100 ml) kost € 22,75)

Nog een merk waar ik nog nooit van gehoord heb en bijzonder spul waarvan ik niet meteen wist waar het voor is. De H20 Tan Mist is een face mist voor op zomerse dagen. Naast dat het verfrissend werkt, bouwt het geleidelijk een subtiele goudbruine tint op. Wow, dat klinkt boeiend. De face mist is ook prima te gebruiken als basis voor je make-up. Deze ga ik snel uittesten!

Figs & Rouge Ideal Equilibre CC Cream (full size, € 24,85)

Er zat ook een CC Cream in de box. Ideaal voor in de zomer als je niet teveel make-up wilt aanbrengen, maar toch een frisse look wil creëren. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor een egale huid. Ik ben enorm benieuwd naar dit product en hoop dat de kleur een beetje goed is!

Moa London the Green Balm (3 ml – full size (50 ml) kost € 16,95

Wat een schattig mini potje! Dit handige (wonder)potje kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het verzacht handaandoeningen zoals eczeem en uitslag, het geneest blaren en kleine snij- en brandwondjes en daarnaast hydrateert het ook nog eens droge plekken. Super handig om mee te nemen!

Noble Isle Summer Rising Bath & Shower Gel (30 ml – full size (250 ml) kost € 25)

Deze bath & shower gel van Noble Isle bevat antioxidanten en extracten van vlierbloesem. Het is een douche gel die zowel door mannen als door vrouwen te gebruiken is. Het is geen full size product maar wel een handige tube om mee te nemen op vakantie.

Mesuada Milano Light’n Bronze Baked Bronzing Powder (full size, € 17,50)

Joepie, een mooi, full size make-upproduct in de box! Een bronzing powder vind ik echt ideaal en vooral in de zomer om het kleutje in je gezicht mooi te houden. Deze is lekker groot en is mat waardoor hij goed te gebruiken is zonder dat je meteen een discobal lijkt. Ik ben hier heel benieuwd naar.

Catrice ICOnails Gel Lacquer ‘It’s All About That Red’ (full size, € 2,99)

Wat leuk dat er dit keer een product van Catrice in de box zit en ook nog een heel nieuw product. Een mooie, rode nagellak (overigens draag ik hem hier niet op mijn nagels), waar ik enorm nieuwsgierig naar ben geworden. Deze ga ik snel testen.

Lord & Berry Lipstick 20100 Shiny (full size, € 20)

Nog een merk dat we kennen door de Blux Box: Lord & Berry. Dit lipstick potlood voelt enorm zacht aan en is een mooie rood/roze kleur. Hij glijdt echt over de huid en dat maakt me heel nieuwsgierig. Ik ben vooral benieuwd hoe lang deze op de lippen blijft zitten.

Links zie je de Lord & Berry lipstick en rechts de bronzer van Mesauda Milano. Allebei mooie producten!

Ik ben erg tevreden over deze nieuwe opzet van de Blux Box. Ik vind dat er mooie producten in zitten en het idee dat de box iedere twee maanden uitkomt, in plaats van iedere maand, maar dan met meer producten vind ik ook een leuk idee. De Blux Box kost € 29,95 per twee maanden (inclusief verzending) en is op ieder gewenst moment opzegbaar. Meer informatie over de Blux Box en het afsluiten van een abonnement kan via deze website.

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie