Iedereen heeft wel haar tijdelijke obsessies. In Currently Loving laat ik jullie zien waar ik momenteel echt dol op ben. Dit kan uiteenlopend van televisie series tot producten zijn. Alles kan voorbijkomen in deze rubriek. Het leek me wel leuk om ze voor jullie op een rijtje te zetten!
 Untitled12_zpsc4dcd2a2.png
Serie: The Lying Game
De serie gaat over Emma en Sutton, een tweeling die bij de geboorte is gescheiden. Via het internet hebben ze elkaar gevonden en nu zijn ze op zoek naar hun biologische ouders. Daarvoor wisselen ze van leven. Sutton gaat op onderzoek uit en Emma moet Suttons plaats innemen. Emma komt uit een ellendig gezin, dus die achterlaten vindt ze niet erg. Sutton leeft in een rijke familie, die heel erg veel om haar geven. Omdat ze eigenlijk bar weinig van elkaar weten, brengt dat Emma in nogal moeilijke situaties. Hoe kan ze het beste op Sutton lijken?
 Untitled13_zpsa385381e.png

Ik ben de laatste tijd weer helemaal into series kijken. The Lying Game is zo’n serie. Ik ben pas net begonnen, maar al gelijk na de eerste aflevering ben ik verslaafd. Hij is al een tijdje bezig, dus ik heb nog lekker veel afleveringen voor de boeg! Aanrader!

 

Album: Bruno Mars – Unorthodox Jukebox
Ik ben echt dol op het nieuwste album van Burno Mars, Unorthodox Jukebox. Werkelijk alle nummers vind ik goed. Ik vind de stem van Bruno Mars sowieso mooi en hij is toch ook gewoon uber cute. Super tof album dus!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_czUZiTbwy0?rel=0]
Bruno Mars – Money make her smile

 

App: Instagram
 Untitled14_zpsdf8f2d96.png

Ik ben echt verslaafd aan Instagram. Dat mag wel gezegd worden. Vooral sinds ik mijn iPhone heb, kijk ik er continu op. Ik vind het gewoon heerlijk om de foto’s van anderen te zien en om zelf foto’s te uploaden. Het is gewoon ook zo leuk om je eigen foto’s terug te kijken. Jullie kunnen mij natuurlijk allemaal volgen op instagram. Mijn naam is: glambeautynl.

 

Gadgets: iPhone Cases
 Untitled2583_zps1de307ea.png

Sinds ik mijn iPhone heb, ben ik dol op het kopen van hoesjes. Hoesjes maken je iPhone zo ontzettend cute! Hij krijgt er meteen een totaal ander uiterlijk door, waardoor je lekker veel kan afwisselen. Vooral cheap ass hoesjes zijn cool.

 

Serie: Once upon a Time
En tenslotte nog een serie. Once upon a time gaat over Emma Swan. Ze leidt een eenzaam leven in Boston als zij opeens benaderd wordt door Henry, het zoontje dat zij tien jaar eerder ter adoptie afstond. Henry beweert dat Emma de vermiste dochter is van Sneeuwwitje en de Sprookjesprins. Kort na Emma’s geboorte zou zij door haar sprookjesouders zijn weggestuurd om haar te beschermen tegen de vloek van de Boze Koningin. Emma gelooft geen woord van Henry’s fantasierijke verhaal en brengt hem snel terug naar zijn pleegmoeder Regina in Storybrooke. Maar als zij eenmaal in het pittoreske dorpje aankomt, begint Emma te vermoeden dat sprookjes de wereld nog niet uit zijn…

Dit is echt mijn favoriete serie van nu. Once upon a time is van de makers van Lost (echt de beste serie ooit), dus het kon ook niet anders dan dat ik deze ook geweldig zou vinden. En dat is zo. Ik volg de serie via Amerika, dus dat betekent dat ik iedere week moet wachten op een nieuwe aflevering. Ik ben dan ook super blij als ik het weer kan zien. Inmiddels is de serie ook te zien op Net 5. Zeker de moeite waard!

 

En dat zijn mijn current loves! Waar ben jij momenteel ‘verslaafd’ aan?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

 1. Oeh The Lying Game lijkt me leuk! Ik was net op zoek naar een leuke nieuwe serie om te kijken, dus ik denk dat ik met deze ga beginnen. 🙂 En ja, instagram is inderdaad wel een beetje verslavend hihi.

 2. Ohh ik was al benieuwd naar die series en nu nog meer haha, maar ik mag van mezelf neit zoveel series mee rkijken haha.

  en die hoesjes zijn ook leuk! Jammer dat ze voor de samsung neit zulke leuke hoesjes maken!

 3. Waaaaaaaaarom ken ik altijd al die series niet!!??? ik download ook niet hoor, vind ik eng. hahaha!!

 4. Haha, wat typisch dat die middelste jongen op die afbeelding van the lying game ook in switched at birth speelt!
  Concept lijkt er een beetje op. Daar gaat het erover dat twee meisjes bij de geboorte gewisseld zijn en de een leeft bij een rijke familie en de ander bij een minder bedeelde alleenstaande moeder. Een van de meisjes gaat ook op zoek naar haar biologische vader.
  Ik heb het idee dat hij uiteindelijk maar in the lying game is gaan spelen want na 3 afleveringen ging hij het leger in en zagen we hem nooit meer 😛

 5. Leuk om te zien! Die telefoonhoesjes zijn echt super! Once upon a time en Instagram zijn ook favorieten van mij!

 6. Instagram! Whoop. En ik vind je iPhonecases echt zo mooi, vooral die glittertjes zijn zo awesome, haha. Daar hou ik van. Voor de rest ben ik niet zo van de series, dus die skip ik. 😳

 7. Ik kijk once upon a time
  echt een super serie omdat het verhaal gewoon super is
  en het is ook erg goed gecast vind ik

 8. Leuk artikel! Ik moet steeds een keer het album van Bruno Mars gaan luisteren. Ga ik nu gelijk eens doen. De eerste cd vond ik namelijk erg goed. 🙂

Plaats een reactie