Iedereen heeft wel haar tijdelijke obsessies. In Currently Loving laat ik jullie zien waar ik momenteel echt dol op ben. Dit kan uiteenlopend van televisie series tot producten zijn. Alles kan voorbijkomen in deze rubriek. Het leek me wel leuk om ze voor jullie op een rijtje te zetten!
 Untitled12_zpsc4dcd2a2.png

Serie: Pretty Little Liars
Oké ik loop een beetje achter de Pretty Little Liars hype aan. Ik heb namelijk pas een tijdje geleden ontdekt hoe leuk het eigenlijk is. Ik lees al jaren de boeken en een paar jaar geleden toen de serie begon, heb ik een paar afleveringen gekeken. Wegens tijdgebrek heb ik nooit verder gekeken tot laatst. Ik besloot van vooraf aan te beginnen en sinds dat moment ben ik verslaafd! Ik keek nu dagelijks 2 afleveringen of meer. Ik nader het eind van seizoen 2, dus ik heb nog lekker veel afleveringen te gaan! Ik ben zo benieuwd wat er nog gaat gebeuren. Echt een aanrader deze serie!

 

Nagellak: Fogan
Ik schreef er een paar dagen geleden al over: de nagellak van Fogan. Wauw, wat zijn deze budget lakken mooi! Ze zijn ontzettend fijn, zien er mooi uit en blijven goed zitten. En het beste van alles: ze kosten maar 99 cent! Yeah, daar word ik enthousiast van. Ik kan de nagellak zeker aan jullie aanraden.
 photo Untitled2976_zpsb1fc3a5b.jpg

 

Gadget: notitieboekjes
Ik hou ervan om dingen op te schrijven. Alles wat in mijn hoofd zit schrijf ik op. Ideeën, quotes, lijstjes, alles. Ik vind het ook ontzettend leuk om mooie notitieboekjes te kopen. Ik klieder ze graag vol, dus ik heb vaak een nieuwe nodig. Laatst vond ik een aantal leuke bij de Action! Ze zijn spotgoedkoop en van erg goede kwaliteit.

 

Song: If you could see me now – The Script
Ik houd van dit liedje! Ik houd trouwens van heel het album (#3) van The Script waar dit liedje op staat.

 

En dat zijn mijn current loves! Waar ben jij momenteel ‘verslaafd’ aan?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Ik ben nu nog Gossip Girl aan het kijken, maar als ik dat afgekeken heb ga ik Pretty Little Liars kijken. Dat lijkt me een hele leuke serie.

  2. Ik ben ook verslaafd aan notitieboekjes haha en die nagellakjes zien er heel leuk uit! En wauw echt spotgoedkoop ! 😯

Plaats een reactie