Iedereen heeft wel haar tijdelijke obsessies. In Currently Loving laat ik jullie zien waar ik momenteel echt dol op ben. Dit kan uiteenlopend van televisie series tot producten zijn. Alles kan voorbijkomen in deze rubriek. Het leek me wel leuk om ze voor jullie op een rijtje te zetten!

Other: Geurkaarsen
Ik ben de laatste tijd helemaal verslaafd aan Geurkaarsen, of gewone kaarsen. Ik vind het zo ontzettend gezellig om die nu weer te branden. Vooral als het dan buiten regenachtig weer is en ik lekker knus binnen zitten. Een lekkere geur erbij en ik kan helemaal wegdromen. Ik heb er de laatste tijd dan ook veel ingeslagen. Love it!

Food: Peanutbutter Cups
Jup, daar zijn ze! Alweer. Jullie worden ondertussen wel gek van mij met mijn Peanutbutter Cups. Maaar ooooooh jongens! Ze zijn zo overheerlijk dat eigenlijk iedereen ze moet proeven. De chocolade is hard van buiten, en de pindakaas zacht van binnen. Dat is zo’n lekkere combinatie. Ik wil niets anders meer!

 

Make-up: Sleek blush by 3
Sinds ik dit product heb, gebruik ik hem iedere dag. Ik vind het zo ontzettend handig dat het drie producten in één is. En dan zijn alle drie de producten ook nog eens super mooi. Super handig dus om er gewoon iedere dag bij te pakken. Heel erg pretty, betaalbaar en kwalitatief goed. Ja Sleek, ik houd gewoon van je.

 

Song: Take Back The Night – Justin Timberlake
En om dit artikel af te sluiten, heb ik nog een heerlijk liedje voor jullie. Deze draai ik de laatste tijd echt ontzettend vaak. Zo kan ik me natuurlijk alvast voorbereiden op het concert in april!

En dat zijn mijn current loves! Waar ben jij momenteel ‘verslaafd’ aan?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Ah die peanut butter cups wil ik ook echt nog een keer maken! Ze zien er ook gewoon zo leuk uit 🙂 En Take Back The Night vind ik ook een heel tof nummer! 😀

  2. Dat palette van Sleek wil ik ook zo graag! Super handig lijkt me die. En mmm, die peanut butter cups lijken me echt geweldig lekker, pindakaas + chocola is zo’n lekkere combinatie!

  3. Leuk! Ik vind de sleek blush echt pretty! en leuk liedje! (: en ik ben ook wel benieuwd naar die peanutbutter cups, dat klinkt echt heerlijk!

Plaats een reactie