Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe categorie, namelijk favourites! Hier in laat ik maandelijks mijn favorieten producten zien van die maand. Dit keer in fotovorm maar misschien volgende keer in een filmpje.

01. Hema Jip & Janneke lipgloss light pink – Deze lipgloss heb ik nu al weer een paar weekjes, ik vind hem heel erg mooi, hij smeert fijn en het is een kleurtje wat bij elke look kan. Vooral als mijn ogen wat zwaarder opgemaakt zijn, is dit het perfecte kleurtje voor op mijn lippen!

02. The body shop love etc. parfum – Ik heb deze parfum op de boot naar engeland gekocht. Het is echt een heerlijk geurtje, heel fris en lekker. Ik denk dat hij zowel in de winter als in de zomer heerlijk is. Ook is dit geurtje niet super uur, ik heb hem denk ik voor ongeveer €12,- gekocht. Review volgt nog.

03. Gosh soft shine lipbalms in Sweetheart en Scarlet – Deze lipbalms hebben niet alleen een mooie kleur, ze verzorgen je lippen tegelijkertijd ook! Daarom vind ik deze zo fijn, ze drogen je lippen totaal niet uit en voelen heel fijn aan. Wel moet je af en toe bij smeren omdat ze er ook een stuk sneller af gaan dan normale lipsticks.

04. Body lishuss body butter in shea nut – Deze body butter smeert echt heerlijk weg, de geur is zo lekker en hij blijft nog eens lang hangen ook. Ook krijg ik van deze body butter zeker een zacht huidje. De geur is sterk maar je irriteert jezelf er niet aan. En hij was overigens ook nog erg goedkoop, voor 99 cent had ik deze body butter al in mijn bezit.

05. Collection 2000 mosaic glow nr 6 – Wat houd ik van deze blush/bronzer. Hij geeft me een mooi kleurtje en in het licht glanst het heel mooi. Je moet er echt van houden want glans zit er zeker in, maar ik vind het super mooi. Ik ben heel erg blij met deze cheek glow en vind hem heel mooi, daarom zit hij ook bij mijn favourites.

06. Pupa really waterproof black mascara – Deze mascara hoorde bij een limited edition. Ik vind hem zo mooi, mijn wimpers worden er 10x zo lang van en je ziet duidelijk dat ik vollere wimpers heb. Hij is wel heel moeilijk af te halen omdat hij heel hard word en dan moet je hard boenen om hem er goed af te krijgen. Maar mooie lange wimpers krijg je er zeker van, deze verslaat misschien zelfs wel mijn all time favourite mascara the colossal..

07. Catrice nagellak 230 clay-ton, my hero – Deze nagellak vind ik heel mooi, hij is een beetje nude achtig met een gouden gloed er door heen, hij smeert fijn, zoals alle nagellakjes van catrice en blijft goed zitten met top coat.

En dit waren de favourites van de maand augustus, willen jullie dit iedere maand zien?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. ohh de jip en janneke light pink is zo mooi, ik heb hem ook! Mag ik vragen hoe je aan de body butter komt??

    • Danique Reageer

      Ik heb die in engeland in een 99 pence shop gekocht 🙂 ik weet dus niet of hij in nederland te koop is.

Plaats een reactie