Al een paar dagen is het maart, maar ik wilde jullie toch nog even mijn favorieten van februari laten zien.


01. P2 perfect face anti-red base – Dit is een vloeibare basis, die je dus onder je make-up moet doen. Het haalt de rode plekken uit je gezicht. Ik vind deze heel erg goed werken, het is een groen vloeibaar product met lichte shimmer erin. Het werkt erg goed om de roodheid uit mijn gezicht te halen. Overigens was dit product erg goedkoop.

02. Maybelline super stay 24h concealer – Dit is een erg fijne concealer van Maybelline, ik heb hem nu al weer een hele tijd, hij is dan ook bijna op. Hij dekt heel erg goed, vooral om mijn donkere kringen weg te halen, en geeft geen caky effect.

03. Elf lucious liquid lipsticks – Deze hebben jullie pas geleden in een artikel voorbij zien komen. Ik ben echt te spreken over deze liquid lipsticks. Ze zijn mooi, vrij dekkend en blijven vrij goed zitten. Ze smeren ook heel erg fijn, door de fijne applicator. Het enige wat jammer is, is de overheersende pepermunt geur..

04. Elf natural radiance blusher – Glow – Deze blush heeft een verschrikkelijke verpakking, maar de kleur is o zo mooi, daarom is deze ook terug te vinden in mijn favorieten!

05. Revlon colorstay mineral eyeshadow – Sunlit Jade – Deze oogschaduw heb ik weer ‘her uitgevonden’. Deze heb ik namelijk al weer zo’n kleine 2 jaar, en was hem een beetje vergeten. Tot ik hem laatst weer tegen kwam, en wat is hij toch mooi! Er zit een mooie highlighter in, een licht bruine kleur en een mosgroene kleur, echt pretty en goed gepigmenteerd!

06. Maybelline the falsies mascara – Ik vind dit echt een hele fijne mascara, scheidt mijn wimpers goed en maakt ze mooi vol en zwart. Al moet ik eerlijk zijn dat ik de colossal fijner vindt.

Dit waren mijn favorieten voor de afgelopen maand, wat zijn jullie favo’s?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Hmm ik hoor gemengde reacties over die p2 concealer/primer. Niet dat het er wat toe doet: voorlopig kom ik toch niet in Duitsland.

    Leuke shoplog!

Plaats een reactie