De nieuwe maand is alweer een paar dagen begonnen, maar ik wilde jullie toch nog even snel mijn favorieten van juli laten zien. Een maand, waarin er veel zon hoort te schijnen, helaas liet het zonnetje zich niet zoveel zien in Nederland, hopen dat hij in augustus nog wel komt opdagen. Maar in juli heb ik ook een aantal nieuwe make-up producten gekocht, waar er toch wel een heel stel favoriet van zijn geworden.

Sinds ik vakantie heb, gebruik ik veel meer oogschaduw, ik heb er gewoon tijd voor en vind het een steeds leuker product worden. Dus in deze favourites zit dan ook oogschaduw. Ook ontbreken de lip producten niet, en natuurlijk een mascara. Ook heb ik een fijne oogschaduw basis gekocht.


Sleek Oh So Special palette – Een van mijn nieuwste aanwinsten. Ik heb hem nog niet heel lang, maar het is in de dagen dat ik hem heb, zeker een favoriet geworden. Er zitten hele mooie draagbare kleuren in voor zowel overdag als ’s avonds. Het fijne aan deze palettes van Sleek is dat ze ook nog betaalbaar zijn ook. Dit palette kost €7,25 en is online te verkrijgen. Ik vind dit zeker een aanrader.

Catrice papagena absolute eye colour, birds of a feather – Ook een vrij nieuw oogschaduw palette. Het is een van de quattro’s uit de papagena LE. Ik vind deze kleuren erg mooi en draagbaar. Ook is het pigment heel erg fijn. Het palette kost maar €4,29.

KIKO extra volume lipgloss, 18 – Dit is een super mooie lichte roze lipgloss. Perfect voor bij een opvallende ooglook. De lipgloss heeft een fijne geur en brengt fijn aan. Hij is gewoon mooi neutraal, met een vleugje roze. Deze lipgloss is te koop bij KIKO voor €6,90.

Hema eyeshadow base – De bekende oogschaduw basis van de hema. Ik had hem nog nooit geprobeerd, tot een paar weken geleden. En ik snap waarom veel mensen hem erg fijn vinden. Mijn oogschaduw blijft een stuk langer zitten dan voorheen, en ook creast mijn oogschaduw een stuk minder. Ik vind dit zeker een budgettopper. De hema oogschaduw basis kost €3,50.

Wet n wild megalast lipstick, Rose-Bud – Een van mijn eerste matte lipsticks, en ik ben er fan van. Deze lipstick brengt fijn aan, blijft echt heel goed zitten en is ook nog een mooie kleur. Het is een fel roze kleur, maar erg mooi voor in de zomer vind ik. Wet n wild vind ik zeker een fijn merk, helaas is het alleen online verkrijgbaar. Ik kocht deze lipstick voor $3,00.

T. LeClerc volume mascara, 01 noir – Een super fijne mascara. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart en scheidt ze ook erg goed. Hij laat geen klontjes achter, en geeft mijn wimpers echt een boost. Zeker een aanrader. T. LeClerc is helaas moeilijk te verkrijgen, ik won deze mascara.

 

Wat zijn jou favorieten van Juli?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie