Ik vond het wel weer eens een keertje tijd voor de favourites van de maand oktober. Ik heb er deze maand niet super veel, maar wel een paar producten die ik echt veel gebruikt heb.
Untitled161.png picture by glambeauty

01.  Maybelline define-a-lash mascara soft black – Deze mascara is echt een favoriet van me geworden! Hij scheid mijn wimpers heel goed, er komen geen klonters in en ze worden een stuk langer! Echt een aanrader.

02. Essence denim wanted gelliners 01 vintage style – Deze gelliners vind ik zo goed van essence! Vooral de zwarte gebruik ik super veel, ze brengen makkelijk aan, blijven goed zitten en vagen niet uit. Ook zijn ze lekker budget proof! Jammer dat het een LE was.

03. Biosilk silk therapy – Dit is echt wonderspul, ik zeg het telkens tegen iedereen. Ik vind dit zo’n fijn product voor mijn haren. Je smeert het in de puntjes en ze glanzen weer helemaal! Ook ruikt het heerlijk.

04. Maybelline lipgloss rose star – Ik heb jullie hier nog niks over verteld, dit is zo’n fijne lipgloss. Je moet aan de onderkant draaien en dan komt er boven lipgloss uit. Het is een heel mooi licht roze kleurtje. Hij smeert fijn en ruikt goed, ik ben fan.

05. MNY blush 501 – Wat een mooie donkere blush is dit, hij geeft je een mooie glow en gezonde uitstraling! Je moet wel uitkijken dat je niet teveel opbrengt, hij is heel erg gepigmenteerd!

06. Rimmel renew lipstick 180 vintage pink – Dit is echt een lipstick die ik veel gebruik, hij smeert super fijn en heeft een mooi oud roze kleurtje. Je kunt hem zowel overdag als ’s avonds dragen, hij valt niet heel erg op, maar toch geeft hij je lippen iets extra’s.

En dit waren mijn favorieten van Oktober, welk product heb jij deze maand veel gebruikt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Leuke favorieten 🙂 Ik heb de blush van MNY deze maand ook heel veel gebruikt, echt een prachtige blush!

Plaats een reactie