September is altijd een mooie maand, want in de maand september ben ik namelijk jarig. Afgelopen maand ben ik 17 geworden en ben ik begonnen aan mijn opleiding. Een drukke maand, maar zeker een leuke maand. Helaas was het weer in september niet zo denderend, behalve de laatste dagen dan! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete make-up producten van de maand september zien.

Deze producten heb ik afgelopen maand vrij veel gebruikt.


ELF Studio blush, berry merry – Deze blush bezit ik al weer een tijdje maar afgelopen maand heb ik hem zeker herontdekt. Dit is zo’n mooie opvallende en vrij donkere blush. Echt prachtig als je een beetje gebruind bent. Ik vind de kwaliteit van de studio blushes van ELF echt zeer goed. Goed pigment, geen fall out en mooie kleuren. Ja ik wil er zeker meer!

Wet n wild trio eyeshadow, silent treatment – Zeker een van mijn favoriete palettes. Wet n wild vind ik een zeer fijn merk, vooral de oogschaduw is lekker gepigmenteerd. Dit palette is vrij neutraal dus gaat prima overdag. Ik vind de kleurtjes echt prachtig. Ook bij dit product geldt, ik wil er zeker meer.

KIKO extra volume lipgloss, 18 – Dit is een prachtige licht roze lipgloss, perfect voor bij een neutrale look. Hij plakt een beetje, maar blijft daardoor vrij goed zitten. Hij ruikt lekker en geeft een mooie glans. Hij is niet super gepigmenteerd, maar dat vind ik niet zo erg, hij is erg mooi licht roze.

Tokyo milk lipbalm, iced green tea – Deze lipbalm is om op te eten! Jammie, hij ruikt zo lekker naar groene thee. Als ik deze op mijn lippen smeer, lijkt het net of ik een grote beker thee heb gedronken. En daarnaast verzorgt hij mijn lippen ook nog eens heel goed, ik ben echt fan van deze lipbalm. Die geur alleen al!

Essence NATvenTURista gel eyeliner, mother earth is watching you – Dit is zeker een van de mooiste producten van Essence die ik heb gehad. Ik vind dit kleurtje erg apart, maar zeker mooi bij een neutrale look. Hij is goed gepigmenteerd en heeft een zachtroze/licht bruine kleur.  Zeker apart, dus zolang je nog kan zou ik hem nog even scoren!

En dit waren al weer mijn favorieten van september. Welk product heb jij deze maand veel gebruikt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. De blush, het wet ’n wild palette, hebben <3 Vooral dat palette vind ik echt geweldig! Komt daar nog een EOTD mee, of heb ik die gemist? 😳

Plaats een reactie