Een keer in de zoveel tijd laat ik mijn favorieten van het moment aan jullie zien. Ik kan genieten van hele kleine dingen en soms tijdelijk obsessed raken met bepaalde dingen, en die dingen wil ik graag met jullie delen.
currently loving
Sushi – Oke, niet een obsessie van de laatste tijd, maar zeg maar gerust het afgelopen jaar. Ik ben echt dol op sushi. Ik vind het heerlijk en dit is echt eten waar je mij voor wakker kan maken. Ik kan er zo van genieten om naar een sushirestaurant te gaan en dan onbeperkt sushi te eten. Ik vind echt alle soorten lekker! Nu ik dit plaatje ook weer zie, heb ik zo’n grote behoefte aan sushi. Misschien binnenkort toch maar weer eens een sushidate plannen.

To-do-lists – Als ik aan het werk ben, maak ik altijd gebruik van een to-do-list. Dit heb ik echt nodig. Ik vind het altijd een heerlijk gevoel als ik weer iets kan wegstrepen als ik iets gedaan heb. Daarnaast zien to-do-lists of notitieboekjes er ook nog eens super cute uit op je bureau. Voor mij is dit echt een must, wil ik veel doen op een dag.

Bailando – Enrique Iglesias – Een keer in de zoveel tijd komt er een liedje uit wat ik dan dagen non-stop draai. Bailando van Enrique Iglesias is mijn nieuwe favoriet. Dan natuurlijk wel de Spaanse versie, die is 10x keer zo leuk als de Engelse.

Divorce – Na twee jaar heb ik dan ook eindelijk de serie Divorce ontdekt. Ik wilde het al heel lang kijken, maar ik had het nooit vanaf het begin gevolgd. Ik wil series altijd vanaf het begin volgen, dus liet ik deze aan mij voorbij gaan. Tot een sombere avond afgelopen week. Ik besloot om van vooraf aan met deze serie te beginnen. En na 10 afleveringen in drie dagen, kan ik toch wel zeggen dat ik een beetje hooked ben.

Wat zijn jouw obsessions van dit moment?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Een to-do list is voor mij ook echt een must om wat rust te creëren, Divorce wil ik ook nog een keer helemaal terugkijken!

  2. Leuke favorieten! Ik wil ook nog steeds een keer Divorce echt vanaf het begin gaan kijken. Ik heb ook altijd een to do lijstje en ik vind Enrique Iglesias’s zijn muziek ook altijd heel erg leuk <3.

Plaats een reactie