Ken je dat gevoel? Dat je eens een keer iets anders wilt met je haar? Dat gevoel had ik laatst. Ik loop al jaren met hetzelfde kapsel rond: ik verf het donkerbruin en verder knip ik alleen de punten eraf. Ik wilde al heel lang een balayage, maar ik had geen idee of het wat voor mij was, dus nam ik contact op met Pure Hair in Eindhoven.

Pure Beautycenter Eindhoven

Pure Hair maakt onderdeel uit van het Pure Beautycenter in Eindhoven. Hier kun je terecht voor veel verschillende behandelingen. Zo kun je gaan voor een pedicure, manicure, massage, gezichtsbehandelingen en nog veel meer.

Balayage

Na mijn contact met Mylou van Pure Hair, besloot ik langs te gaan voor een balayage. Eerlijk gezegd vond ik het spannend, maar ik werd direct op mijn gemak gesteld. Er werd heel goed gekeken naar mijn haar en ook het advies vond ik erg waardevol.

Uiteindelijk ging haarstyliste Fleur met mijn haar aan de slag en werd de balayage techniek toegepast. Ik gaf aan dat ik graag een lichtbruine balayage wilde, zodat het niet teveel van mijn haar zou afwijken. Uiteindelijk is de balayage vrij donkerblond geworden tegen het bruine aan, maar dat is juist mooi omdat je anders geen verschil ziet.

Nadat de blondering (zonder ammoniak, yay!) op verschillende plukken op mijn haar was aangebracht, was het tijd om te wachten totdat het licht genoeg was voor de spoeling. Mijn haar werd gewassen en vervolgens werd er een spoeling aangebracht. De spoeling zorgde ervoor dat het iets minder blond werd en wat meer richting het bruin ging.

Voordat ik het eindresultaat van de balayage te zien kreeg, werden eerst nog even mijn puntjes geknipt. Uiteindelijk föhnde Fleur mijn haar droog en zagen we het resultaat.

Het eindresultaat

Ik vond de behandeling heel erg fijn en ben blij met het eindresultaat. Eindelijk een keer wat anders, maar toch nog een natuurlijke kleur, alleen iets hipper!

Mijn haar voor en na.

Ik weet zeker dat ik nog een keer terug ga bij Pure Hair in Eindhoven. De salon is mooi, de mensen zijn aardig en je kunt er ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen. Echt een aanrader voor als je in Eindhoven woont!

Adres: Vestdijk 131

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. Super mooi! Ik twijfel ook al heel lang en durf niet zo goed maar wil het binnenkort toch gaan doen!

Plaats een reactie