Halloween, ik ben er dol op! Alle gruwelijkheden mogen de kast weer uitgetrokken worden en niets is te gek. Dus ging ik ook aan de slag. Ik vind het heerlijk om voor de lol een enge look te maken. Grappig hoe je jezelf kan omtoveren.
 Untitled2308.png

Deze gruwelijke wonden heb ik gecreëerd met wat tissues, wimperlijm, oogschaduw en nepbloed. Ik vind het zelf aardig gelukt voor de eerste keer!
 Untitled2309.png
Het nepbloed bestaat uit aardbeienlimonadesiroop, cassislimonadesiroop, maizena en druivensap. Ik had het zelf nog iets donker gewild, maar dat was niet helemaal gelukt!

 Untitled2310.png
Voor de rest heb ik de witte clownsmake-up gebruikt die ik had aangeschaft, gewone foundation en heel veel zwarte en paarse oogschaduw.

 Untitled2311.png
Deze look kun je dus gewoon creëren met huis-, tuin- en keukenspullen.

 Untitled2312.png

 Untitled2313.png

 Untitled2314.png

Ik vind het jammer dat ik zelf geen halloweenfeest heb, anders had ik deze look zeker gemaakt! Gaan jullie nog halloween vieren of hebben jullie al een look gemaakt? Let me know!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

30 reacties

  1. Oh wauw, die is echt heeeel erg gaaf gelukt! En het is zo bijzonder wat je met maar een paar spullen kunt maken, hè? 😀

  2. Ik vind het echt jammer dat we geen halloween hebben, ik had me anders ook zo heerlijk uit willen leven… Je hebt het echt mega goed gemaakt, me likes!

  3. Wauw, ziet er echt supertof uit, goed gelukt zeg! Jammer dat je m niet bij een Halloween feestje kunt showen..

  4. Wow, die look is echt goed gelukt! Ik schrok echt toen ik je blog opende haha! Echt heel knap gedaan! 😀

  5. ik heb niks met Halloween maar dit is erg cool gemaakt! zag het al op Instagram 🙂
    hoezo geen Halloween? je kunt morgen ook naar Aurynween bij Enchantra he 😉

  6. Wow voor de eerste keer gemaakt? Dat had ik echt niet verwacht, want wat ziet er goed uit! Zelf heb ik nog nooit aan Halloween gedaan, maar het lijkt me zeker wel leuk om het eens te doen.

  7. Ik zag al foto’s op instagram! Maar jeeeetje, wat is het goed gelukt! Het ziet er nog best realistisch uit moet ik zeggen… Zooo jammer dat wij geen halloween vieren in nederland 🙁

  8. Handig hé? Limonadesiroop en wimperlijm. Je hebt daar echt geen huidwax voor nodig. Hij is wel zeer goed gelukt!

Plaats een reactie