Een van mijn favoriete verzorgingsmerken is Philosophy. Een prachtig merk dat alleen maar producten met goede ingrediënten uitbrengt. Nu voegde ik laatst een heleboel producten van Philosophy toe aan mijn dagelijkse verzorging. Vandaag vertel ik jullie er meer over!

De producten die ik sinds kort gebruik zijn van links naar rechts: The Microdelivery Resurfacing Peel Kit, Renewed Hope in a Jar, The Mircodelivery Exfoliating Facial Wash en de Purity Made Simple 3-in-one cleanser. Zoals altijd komen ze in mooie, strakke verpakkingen, met een duidelijke ingrediëntenlijst en gebruiksaanwijzing. Eigenlijk kun je met deze producten drie stappen nemen voor je huid: 1. Cleanse, 2. Peel en 3. Treat.

Stap 1: Cleanse – Philosophy Purity Made Simple

De Philosophy Purity Made Simple (€ 22,71) is een alles-in-één reiniger. Dit reinigingsproduct is geschikt voor je ogen en gezicht, waardoor je eigenlijk maar één product nodig hebt om ’s avonds je gezicht goed te reinigen. Door de handige klikdop is het product goed te doseren en te gebruiken. Wat ik altijd doe is de cleanser op een droge huid aanbrengen en het zachtjes inmasseren. Daarna spoel ik het af met water en merk ik meteen dat een heel groot deel van mijn make-up eraf is! Zelfs oogmake-up. Om de laatste restjes weg te halen pak ik vaak nog een wattenschijfje, waar ik een klein beetje water op doe. Super simpel (het zit in de naam!) en daarnaast ook een fijn, rustig product voor mijn droge huid.

Stap 2: Peel – Philosophy Microdelivery Exfoliating Facial Wash & Philosophy Mirodelivery Resurfacing Peel kit

Het is goed om je huid eens in de week extra te verzorgen door te peelen. Het peelen zorgt ervoor dat de dode huidcellen van je huid verwijderd worden, zodat het weer extra zacht en als herboren aanvoelt. Wanneer je dit doet, zullen moisturizers en serums veel beter intrekken en dieper door de huid opgenomen worden. Je kunt je huid zowel in de ochtend als in de avond peelen, net wat jij fijn vindt. Mijn voorkeur gaat uit naar de in de avond, zodat ik daarna een lekker dikke crème op kan smeren en mijn huid de volgende dag als een babyhuidje aanvoelt!

Eerst breng ik de Philosophy Microdelivery Exfoliating Facial Wash (€ 28,42) aan. In 30 seconden wordt je huid op een milde wijze geëxfolieerd. Ik masseer het product in en spoel het daarna goed af met lauwwarm water. Na gebruik voel ik meteen dat mijn huid een stuk zachter is geworden.

De Philosophy Microdelivery Resurfacing Peel Kit (€ 75,71) is een ontzettend bekende kit van het merk. De Peel Kit bestaat uit twee stappen. Allereerst breng ik één theelepel scrub aan op een schone, droge huid. Deze masseer ik zacht in de huid, voor ongeveer 60 seconden. Vervolgens breng ik één theelepel van de lotion over de scrub op mijn huid aan. Er verschijnt een schuimend laagje, wat een warm, prettig gevoel geeft. Nadat het ongeveer 2 minuten heeft ingewerkt, spoel ik het goed af.

Stap 3: Treat – Philosophy Renewed Hope in a Jar

Na het peelen van de huid, breng ik altijd een verzorgende crème aan, namelijk de Philosophy Renewed Hope in a Jar (€ 46,64). Dit is echt mijn favoriete crème. Ik heb deze al een aantal keer eerder gehad. Niet alleen de geur is ontzettend prettig, ik merk ook echt dat mijn huid er een boost door krijgt. Je kunt het product zowel als dag- als nachtcrème gebruiken, maar mijn voorkeur gaat uit naar het laatste, zodat het heerlijk kan intrekken ’s nachts. Eerder schreef ik al eens een uitgebreide review over dit product.

Ik blijf erbij dat Philosophy een prachtig merk is als het gaat om huidverzorging. Ik zweer dan ook bij hun producten. Vanaf vandaag gaan de cleanse-peel-treat weken van start bij Ici Paris XL, waar het merk exclusief verkrijgbaar is. De cleanse-peel-treat weken houden in dat deze producten de komende weken extra in de schijnwerpers staan, waarbij je 25 % korting krijgt bij het kopen van twee producten en een cadeau bij het kopen van één product. Ik ga even inslaan!

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie